| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Osobine koje ne volite kod ljudi, prijatelja ili dragih osoba!?! u Društvo forumu; Laž i nepouzdanost.... to su mi ovako nabrzaka dvije najgore....pogotovo laž...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Osobine koje ne volite kod ljudi, prijatelja ili dragih osoba!?! Laž i nepouzdanost.... to su mi ovako nabrzaka dvije najgore....pogotovo laž...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osobine koje ne volite kod ljudi, prijatelja ili dragih osoba!?! Mrzim ljude. Ja sam u suštini nepomirljivi mizantrop, samo zato što sam pošten i i iskren. One koje volim davno su umrli.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osobine koje ne volite kod ljudi, prijatelja ili dragih osoba!?! Kod ljudi općenito (osim svega već dosad nabrojanog) ne volim pretjerano uplitanje u sve živo, pametarenje i nametanje stavova i mišljenja, kad si netko umisli da zna sve o svemu, osuđuje nekoga a nije se sam nikad našao u istoj situaciji.. Kod dragih ljudi primjećujem samo one pozitivne osobine.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osobine koje ne volite kod ljudi, prijatelja ili dragih osoba!?! ne volim lazi,ogovaranja,srecu koja se gradi na tudoj nesreci
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-01-08
Poruka: 10
![]() | Re: Osobine koje ne volite kod ljudi, prijatelja ili dragih osoba!?! Ne volim dvolične,žele ti biti prijatelji a u stvari samo gledaju gdje če te zajebat.Ja imam jedno geslo "BUDI ČOVJEK I NEMOJ ME NIKAD ZAJEBAT , JER KAD ME ZAJEBEŠ VIŠE ZA TEBE NE POSTOJIM.Ne vjerujem nikome,jer najzad došla su takva vremena. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Osobine koje ne volite kod ljudi, prijatelja ili dragih osoba!?! 1.laži 2.dvoličnost 3.glumljenje osobe kakva nije 4.pokvarenost 5.nerazumijevanje 6.nepoštivanje 7.da me zajebe u nekom dogovoru 8.kopiranje-(budi ono što jesi-imaj svoje ja) 9.škrtost 10.sebičnost et trenutno sam se samo toga sjetila
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.