| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Društvo forumu; Ajme... nisi valjda. Jesu bili kiseli? Ja sam do 6-te godine često piškila u krevet.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Ovo još niste znali o meni... Do 10e godine mi je ujak na vecer dolazio u sobu i dirao me... ahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahahahahahahahahahahahah Lud sam, ali to ste mozda vec mogli shvatit... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Servant ovo je bilo toliko grozno i gadno, ali...........se ipak smijem ko blesava!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Ovo još niste znali o meni... Citat:
![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Ja sam sa oko 7 god. bila s bakom u Stubičkim toplicama i ona je pričala s nekim starkeljom i onda je on mene primio, kao: Slatka curica, znaš plivati? I držao me i kao vodio malo po bazenu i kad se maknuo malo dalje od bake razmaknuo mi je badić i dirao dolje. Ja sam ga odgurnula i ispričala to baki a baka je rekla: "Ne, to nije moguće. On je doktor!" (ovo je istina) |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ......evo ga još se smijeeeem..... ![]() Citat:
![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio daidza : 18-06-07 u 14:55. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Offline | Re: Ovo još niste znali o meni... Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.