| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Po čemu ćete pamtiti današnji dan? u Društvo forumu; po duuuuuuuuuugom i iscrpljujućem putu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? Po tome sto sam isla u trgovinu i neki lik je piljio u mene onak jebeno, ni da bi pogled skinuo, a s obzirom da sam nadrkana sam se izderala na njega, neka zena mi je rekla svaka cast, a liku je bilo neugodno pa je samo izjurio van
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? Citat:
![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? Ma prekrasna sam ovak nenasminkana, sa podocnjacima, uh, ko me ne bi pozelio ali se mozda zapiljio sto sam imala bijelu trenerku samo mi je digo tlak ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? valjda ti je videl gacice pa si je siromak odma slozil film u glavi....hehehe btw. danas je ustolicenje biskupa u Kremogradu.....
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 85
![]() | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? Po tome što su počeli praznici i umjesto da sam happy ja sam u bedu, dečko mi je rekao jednu tužnu vijest- da odlazi raditi na more na 3 mjeseca, a pošto sam jako zaljubljena u njega, ta mi vijest teško pada, bez obzira što smo zajedno već 3 godine..
__________________ Mala Bu |
| | |
![]() |
| Tagovi: cemu, cete, dan, danas nji, pamtiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.

a 
ali se mozda zapiljio sto sam imala bijelu trenerku
samo mi je digo tlak