![]()
![]()
Jebiga, sorry, morao sam...
O svojem upoznavanju forumašica nešto kasnije...![]()
Raspravljate o temi Prvi susret u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Našao sam ovu temu na jednom forumu i svidjela mi se forumaši pišu impresije o susretima sa drugim forumašima, kako ...
Zadnji Uredio daidza : 08-11-09 u 17:34 Razlog: eto tako
![]()
![]()
Jebiga, sorry, morao sam...
O svojem upoznavanju forumašica nešto kasnije...![]()
Zadnji Uredio daidza : 08-11-09 u 17:34
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
pa jbg, lirska sloboda
nego pišite nešto, da mogu dalje![]()
Pa piši ti slobodno...
Nisi valjda samo nju upoznao...![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
nisam, biti će još priča
ne znam, možda je malo drugačija ali meni je fora tema
petak, posao, priblizava se 5 sati a ja za zagreb se spremam na sastanak fourmasa. taj dan sam imao neki sastanak na poslu pa sam imao obuceno odijelo (sivo) i kosulju (ajde pogodite koju)...muzika u autu Pink Floyd ako se ne varam
pokupio Iveta (Ive_ri, super decko, simpa) i krenuli za zg. usput stajemo u blizu zagreba i pokupimo misica. otkaceno, veselo, stvorenje spremno za salu.
idemo prema zagrebu. otprilike znam put ali nisam siguran.
stizemo na dogvor. izlazimo iz auta i krecemo prema mjestu dogovora. iza sebe cujem korake. okrecem se kad ono tri komada iza mene, teica, dorina dadmyl ako se ne varam.
bok-bok ja sam fbs.
sve fino, odmjeravamo se kao borci na pocetku fajta.
upoznajem daidzu i ostajem zapanjen. jednostavno receno junak mekog glasa
ulazimo u zgradu, ima nas preko 20. upoznajem i ostale--> joksa, anthlona, romana, kristijana, bitcarku, Wolfa, Vuxs-a, sahasu, oggy-a (njega sam par mjeseci ranije upoznao), sevu, pharaoha, Arisa. ako sam koga zaboravio ispricavam se zaista.
sjedamo za stol u pivnici, narucuje se cuga. ja se za par sati vracam nazad za ri pa pijem colu.
ne znam da li je to do moje kosulje ali oggy, daidza i ja smo bili okruzeni zenama. ne, nsimo se bunili. bilo je jako ugodno.
ekipa, sta reci, taj prvi miting necu nikad zaboraviti a da ne govorim o sljedecim![]()
Zivjeli!![]()
Kao prvo, sljedeći put ima da mi kažeš točno gdje trebam da dođem a ne da lunjam okolo naokolo jer si mi krivo rekao. Ima da crtaš semafore i pamtiš neke veće zgrade
Drugo, sljedeći put te neću ostaviti da sjediš u autu dok ja plaćam račune.
Treće, nisi bananko donio
..
Šalim se
Doista si me iznenadio. Očekivala sam nekog bezosjećajnog frajera koji sije strah i trepet tu ali u biti si duhovit i zabavan. Kao u trenu je prošla kavica dok smo produživali drugi sat parkinga. Bilo je doista lijepo vrijeme i bilo je šteta da svatko ode na svoju stranu još pa sam ga pozvala na sladoled. Istina, nije bio Vincek ali nas je dobro osvježio. Razgovor kroz šetnju, kako je već daidza rekao je dobro došao. Ne sjećam se kada sam se ovako nonšalantno šetkala po gradu. Đir smo napravili, sladoled, onaj krajak bacili ptičicama da se i one malo oslade i tada sam ga odvukla u Krašev dućan da kupim bananko. Ne, nisam mu dala da platim. Mislim, pa nisam njemu namjeravala dati ijedan! That's my precious! Doista, vrijeme je brzo prošlo u tako ugodnom društvu.
P.S. Da se nisi usudio kolegama dati broj! Ocke?![]()
bravo fbs, čekaj samo da ja dođem do tog susreta
misti neću dati broj, osim ako me naljute pa nek se spašavaju![]()
ajoooj, pa bas vam je romanticno bilo![]()
![]()