| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Sta vam se mota po glavi...bas sada? u Društvo forumu; Meni neki zasluzeni odmor koji jedva cekam a vama?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Hoće li me noćas Brazilci zajebat ko Urugvajci sinoć i da li bi bilo dobro odma klepnut jednu pivušu ili da čekam početak prve utakmice? ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? zmia
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? da moram zbarit sutra jednu lijepu djevojku s faksa, joooj kak je zgodna ....to mi se mota po glavi danas cijeli dan ! ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Mogao bi sad malo leći
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Citat:
blago tebi stari, kad ti se to mota. Meni se mota kako da se natjeram da idem učit ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas sada, glava, motanje, sada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.

blago tebi stari, kad ti se to mota. Meni se mota kako da se natjeram da idem učit