| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi napravili da dobijete na lotu? u Društvo forumu; Spizdio bi sve, nakupovao bi se nekretnina na jadranu i iznajmljivao turistima. A sebi bi kupio stan u NY s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? Spizdio bi sve, nakupovao bi se nekretnina na jadranu i iznajmljivao turistima. A sebi bi kupio stan u NY s pogledom na Central Park, te u Seattleu s pogledom na Seattle bay, te stan/kuću u svakom kutku koji me privlači na planeti Zemlja. Roditeljima bi davao redovito da nikad više u životu ne moraju prstom mrdnut i da uživaju. Ne bi radio nikakve fešte, jer onda anonimnost pada u vodu ![]() Sweet dreams Ne bi davao ništa od love u dobrotvorne svrhe, jer želim sam znat gdje bi i u što išla ta lova. A pošto kod nas to ide po principu pojeo vuk magare, i dajmo da čuju, a di je nestala lova. Tako da bi odabrao par udruga i njima osobno nabavio potrebne stvari..Ali ne dam im gotovinu
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... Zadnji Uredio wonderwall : 16-06-07 u 10:21. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? ![]() ![]() :![]() ![]() ja kad bih to dobio...dao bih starcima i bratu dio love....kupio si neku kucu, auto, otvorio neku firmicu ili kafic, i sa ekipom otisao na neko jebeno putovanje....i vjerovatno bih dao nesto u dobrotvorne svrhe...ali po wonderwall-ovom principu ![]() al sta vrijedi mastat kad necu dobit na lotu ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-07 Lokacija: purgerica :)
Poruka: 26
![]() | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? sagradila bi dom za napustene zivotinje..i sagradila bi dom za jadne stare ljude koje vidjam svaki dan kako prose na cesti..kupila bi si veliku lijepu kucu pristojan auto milijun kuna bi sigurno dala u nazarovu da se svakom napustenom dijetetu kupi par lijepih igracaka i odvede ih se na neko lijepo putovanje a prvo kad bi dobila novac u ruke uzela bi 500.000 kn i hodala po gradu i svakom siromaku na cesti oni koji su invalidi i oni jako stari svakom bi podjelila po 10.000 kn mislim da bi onda bila najsretnija! naravno tu se racuna i da financijski zbrinem obitelj...i na kraju mi ne bi nista ostalo hehe ali nema veze ja bi bila jako sretna da mogu napraviti sve to sto sam nabrojala.. ![]()
__________________ And I find it kind of funny, I find it kind of sad These dreams in which i'm dying, Are the best I've ever had.. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? Kupio bi par firmi u stečaju (one za kunu), platija nekome da malo sredi bilance i proda stranicima za duplo skuplje. Dio te love bi investira za 2 svoja mala biznisa (neka familija nešto čeprka – uvoz i prodaja šlapi ili nešto slično), i sebi građevinsku firmu dobro povezanu s građevinskom mafijom. Onda si dalje na konju - ruši, gradi, prodaj. E sad kad se tu nagomila love ko u Keruma i Todorića skupa, onda bi kupija za sebe i curu kuću na Sejšelima, 2 vile na Galapagoskom otočju, 3 - 4 megajahte i par luksuznih autića. Kad bi vidio vrijeme je za fajrunt iz države jer bi me ko i ove nevine iz fonda za privatizacijuz još strpalo u čuzu , pravac Sejšeli i Galapagos. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| charolastra | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobijete, lotu, napravili, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:10.

a prvo kad bi dobila novac u ruke uzela bi 500.000 kn i hodala po gradu i svakom siromaku na cesti oni koji su invalidi i oni jako stari svakom bi podjelila po 10.000 kn mislim da bi onda bila najsretnija! naravno tu se racuna i da financijski zbrinem obitelj...i na kraju mi ne bi nista ostalo hehe ali nema veze ja bi bila jako sretna da mogu napraviti sve to sto sam nabrojala..