| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što biste trenutno radili - da možete? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Da... srećom, ne znaš bivšu. Pa kažem da mi se teško odlučit. Jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Što biste trenutno radili - da možete? Citat:
A Monica... Možda ipak bolje ona! I kad smo već kod toga: Jedna mala , da se lakše odlučiš!
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio eowyn : 01-06-06 u 00:07. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Što biste trenutno radili - da možete? Citat:
prozor, to je bilo da mu se DEFDORMIRA slika njegove bivše!btw - ja sam linkao na sliku, a ti si je smanjila i stavila na server ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste trenutno radili - da možete? Slika bivše se ne može nikako izbrisat iz sjećanja.. to ti je kao kad vidiš neku strahotu... to ti ostane za cijeli život... jedino eventualno ako je svojim rukama zadavim, možda bi s vremenom mogala slika nestat iz pamćenja.. a zamijenit će je izraz njezinog lica dok je davim... ah... ta divna maštanja
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, mozete, radili, sto, trenutno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što ste sanjali sinoć? | Cyrus | Upoznavanje i Druženje | 320 | 19-07-08 16:02 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.

, da se lakše odlučiš!