| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste sanjali sinoć? u Društvo forumu; Ja sam jucer sanjo da sam u nekoj sumi, trcim sa nekom prijateljicom..odjednom se pojavi neki međed i rastrga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | san se javlja cim zaspis i/ili par sekundi prije nego sto se probudish ... rekla teta profesorica na fakultetu (siguran sam za ovo par sec prije neg se probudish, al za ovo ci zaspis, nisam siguran, u 3mj. cu ic spremat psihologiju ) |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Snovi su gadna stvar. Jeste kada sanjali san u kojem je sve tako normalno i realisticno da si zbunjen kad se probudis? Meni se to dogodilo prije tjedan dana i stvarno sam bio zbediran kad sam se probudio...
__________________ If everything is under control then you just not driving fast enough! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
milijun puta, nekada sam se znao u suzama probuditi, nekada fakat možeš sanjati jebeno čudne stvari | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Ona fora s lucidnim sanjanjem je sigurno totalno ludilo,to je kao da imas super realni simulator zivota i mozes raditi sve cega se sjetis...Hmm koliko mi je primjena palo na pamet..,
__________________ If everything is under control then you just not driving fast enough! |
| | |
![]() |
| Tagovi: sanjali, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako sto bolje upropastiti muskarca - prirucnik u 40 lekcija | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 18-05-04 19:59 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:23.

)
---ex moderator---