| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Što ste upravo sada napravili? u Humor forumu; Malo prije sam izvadila iz pećnice - izgoreni kolač.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste upravo sada napravili? bit će bolje...ja došao doma, provjerio mail, pogledao kako sam odigrao na hattricku, otvorio pretplate na CP-u i počeo pisati...
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #104 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste upravo sada napravili? Došao doma i zasjeo pred komp.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #105 (permalink) |
| stoka sitnog zuba | Re: Što ste upravo sada napravili? Instalira novi firefox upravo i isprobavam ga..... Na prvi pogled, ovako bez ikakvih ekstenzija, stvarno ne vidim zbog čega cili hype oko tog programa? Al eto... Uvik se mogu vratit svojoj simfon...ovaj operi.... ![]()
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste upravo sada napravili? to, popio mlijeka, otvorio komp i dobro jutro forume ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #107 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,549
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste upravo sada napravili? evo sad sam stigla kuci sa posla i malo gledam sta ima prije spavanja.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Purger | Re: Što ste upravo sada napravili? Razmišljam o doručku...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #109 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste upravo sada napravili? Otvorio jedno oko...otvorio drugo...
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #110 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste upravo sada napravili? ispuhao nos
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: napravili, sada, ste, sto, upravo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.

bit će bolje...