| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? u Društvo forumu; Ja imam veliki problem, smijem se ljudima kad padnu. Puno puta sam se našla u situaciji da ljudi baš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-09-07 Godina: 25
Poruka: 7
![]() | Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? Ja imam veliki problem, smijem se ljudima kad padnu. Puno puta sam se našla u situaciji da ljudi baš opasno tresnu, al ja se ne mogu suzdržat. To je moja bolest koje se ne mogu riješit... ![]()
__________________ Nikad ne idi utabanom stazom jer vodi tamo gdje su drugi već bili.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijat joj, super mi je onaj filmić gore, svaki put se nasmijem Mene najviše mogu nasmijat neke pogreške u govoru, pogotovo na televiziji, ljudsko neznanje nekih osnovnih pojmova, a i oni biseri koji se pojavljuju na audicijama za pjevanje, a pjevaju ko da im je slon prdnuo u uho jedan primjer za tv grešku
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
![]() |
| Tagovi: moze, najvis e, nasmijat, onako, srca, sto, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

Pali gume a ne dušu