Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? u Društvo forumu; Ja imam veliki problem, smijem se ljudima kad padnu. Puno puta sam se našla u situaciji da ljudi baš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-09-07, 08:10   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 25
Poruka: 7
spaljotka se izdvaja iz mase
Što vas može najviše, onako od srca nasmijati?

Ja imam veliki problem, smijem se ljudima kad padnu. Puno puta sam se našla u situaciji da ljudi baš opasno tresnu, al ja se ne mogu suzdržat. To je moja bolest koje se ne mogu riješit...
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 20:59   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 2,329
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat
Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijat

kad se netko pijan spizdi s motora
heheheeee
Yeah
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 23:23   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

A bolje pitaj šta ne može... netko mi pokaže mali prst ja se smijem
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 00:18   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

evo 4 komada
da imas i za poslije
Yeah
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 00:32   #5 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

sad baš i ne tako puno, ali opet

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 00:37   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,192
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

otkad ovo nisam gleda
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 00:41   #7 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Ovaj gore filmić definitivno

Any time, any place
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 00:48   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

hhhhhhhh zakon
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 02:00   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

joj, super mi je onaj filmić gore, svaki put se nasmijem

Mene najviše mogu nasmijat neke pogreške u govoru, pogotovo na televiziji, ljudsko neznanje nekih osnovnih pojmova, a i oni biseri koji se pojavljuju na audicijama za pjevanje, a pjevaju ko da im je slon prdnuo u uho

jedan primjer za tv grešku
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 02:02   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Najviše me nasmijava kad gledam svog idola Mitra Mirića i kad oponašam njegov scenski nastup
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moze, najvis e, nasmijat, onako, srca, sto, vas

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111