| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vas najviše živcira na računalu? u Društvo forumu; Kad odjednom postane spor ko puž i sto godina moram čekat da se nešto otvori a radim nešto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Offline | Re: Što vas najviše živcira na računalu? živcira me t-com max adsl modem koji se svako malo iz čista mira diskonektira i nemogu se ponovo spojit na net ako ne reinstaliram modem ili iščupam telefonski kabl iz njega i ponovo ga spojim i pričekam par minuta ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas najviše živcira na računalu? Spor torrent, antivirusni i antispyware programi koji mi zaštekavaju komp......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Što vas najviše živcira na računalu? Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 80
![]() | Re: Što vas najviše živcira na računalu? isto ko wamp...kad zasteka a radim nesto vazno ili hitno... zelim stavit przit dvd recimo a ono se nero ne otvara 15min... ili kad me neki program zajebava konstantno i nikako da normalno proradi...
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što vas najviše živcira na računalu? stavi 2gb rama pa ti se to više neće događati još pogotovo ako imaš ddr2 1gb rama ti dodje 150kn ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() Zadnji Uredio daidza : 06-01-08 u 15:41. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 80
![]() | Re: Što vas najviše živcira na računalu? znam ja sve to...ali sta cu kad sam tip koji ce radije otic i zapit s ekipom tih 150kn... pa trpit ovo ![]() a inace nemam ddr2 pa mogu slobodno u jagode... il cu uzet cijelu makinu novu il necu nis jer ovu moju staru kantu se definitvno ne isplati nadogradjivat...a vec imam gigu rama.. ali fali fali ![]()
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. Zadnji Uredio daidza : 06-01-08 u 15:41. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što vas najviše živcira na računalu? a onda ćeš morat pljunuti 650kn kao i ja za 2gb rama jer i ja imam ddr memoriju ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

još pogotovo ako imaš ddr2 1gb rama ti dodje 150kn