Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vas najviše živcira na računalu? u Društvo forumu; Kad odjednom postane spor ko puž i sto godina moram čekat da se nešto otvori a radim nešto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-01-08, 18:44   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Što vas najviše živcira na računalu?

Kad odjednom postane spor ko puž i sto godina moram čekat da se nešto otvori a radim nešto važno.
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 18:46   #12 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

živcira me t-com max adsl modem koji se svako malo iz čista mira diskonektira i nemogu se ponovo spojit na net ako ne reinstaliram modem ili iščupam telefonski kabl iz njega i ponovo ga spojim i pričekam par minuta

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 18:47   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,187
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Spor torrent, antivirusni i antispyware programi koji mi zaštekavaju komp......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 18:53   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-10-07
Godina: 21
Poruka: 49
Samuel21 se izdvaja iz mase

kad nešto nije kako ja hoću
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 19:00   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 10
Poruka: 397
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

A šta je to? Može biti bilo šta.

Zadnji Uredio daidza : 05-01-08 u 19:07.
Ippy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 02:06   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,903
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
živcira me t-com max adsl modem koji se svako malo iz čista mira diskonektira i nemogu se ponovo spojit na net ako ne reinstaliram modem ili iščupam telefonski kabl iz njega i ponovo ga spojim i pričekam par minuta
to se i meni dogodi izbacuje dsl link svako malo(obično između 19h-23h) pa popizdim

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 02:13   #17 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Dvorska Luda

Datum registracije: 06-01-08
Poruka: 80
Dvorska Luda se izdvaja iz mase

isto ko wamp...kad zasteka a radim nesto vazno ili hitno... zelim stavit przit dvd recimo a ono se nero ne otvara 15min... ili kad me neki program zajebava konstantno i nikako da normalno proradi...
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 02:15   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi

stavi 2gb rama pa ti se to više neće događati još pogotovo ako imaš ddr2 1gb rama ti dodje 150kn

Zadnji Uredio daidza : 06-01-08 u 15:41.
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 02:24   #19 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Dvorska Luda

Datum registracije: 06-01-08
Poruka: 80
Dvorska Luda se izdvaja iz mase

znam ja sve to...ali sta cu kad sam tip koji ce radije otic i zapit s ekipom tih 150kn... pa trpit ovo

a inace nemam ddr2 pa mogu slobodno u jagode... il cu uzet cijelu makinu novu il necu nis jer ovu moju staru kantu se definitvno ne isplati nadogradjivat...a vec imam gigu rama.. ali fali fali

Zadnji Uredio daidza : 06-01-08 u 15:41.
Dvorska Luda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 02:28   #20 (permalink)
Akademik Foruma

a onda ćeš morat pljunuti 650kn kao i ja za 2gb rama jer i ja imam ddr memoriju

Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108