| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi vaša opsesija u Društvo forumu; Zanima me koja je vaša opsesija, ako ju imate? Neka osoba ( ), stvar, događaj, riječ... Ja sam npr. opsjednuta ladicama, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vaša opsesija Zanima me koja je vaša opsesija, ako ju imate? Neka osoba ( ), stvar, događaj, riječ...Ja sam npr. opsjednuta ladicama, ormarima...tj.ako nisu zatvoreni u ravnini i brojem noževa...znate onaj set od 6 komada...e, ti svi moraju ali moraju biti na mjestu prije neg idem spavati. Mogla sam temu nazvati "opsesivno - kopulzivni poremećaj koji imate" ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Citat:
HahahahahahaBTW-intenet! ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Nisam primjetila da imam išta od navedenog. Osim lagane opsesije oblekom... ali zar to nemaju skoro sve cure? I da, nemam rituale koje radim svaki dan, a ako sam i imala nisu dugo trajali. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Citat:
![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: opsesija, vas a |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:40.

), stvar, događaj, riječ...