| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? u Društvo forumu; ko zna mozda joj je bad, mozda je nekog upoznala u medjuvrimenu... a mozda je to sve iz pristojnosti rekla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? ko zna mozda joj je bad, mozda je nekog upoznala u medjuvrimenu... a mozda je to sve iz pristojnosti rekla i otkantala ga... nek ju nazove i pita direktno na cemu je i bog sto ima izgubiti?
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? Ne, jer bih mu dala laznu nadu, a sebe bih zamarala tim izlaskom, posle bi mi se mozda nakacio....ma daj, pa nisam ja radodajka!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? tko hoche samnom da ide samo zato..ja se nebum bunil..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 591
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? ...to je preglupo... ne radim to nikad..
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 126
![]() | Re: Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? Ne, cemu vući osobu za nos...nepotrebno! Iskrenost je na cijeni (bar što se mene tice) pa makar se netko našao povrijeđen!
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-08 Lokacija: ..negdje između ulice i raja..
Poruka: 7
![]() | Re: Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? ne , naravno da ne.. i što onda nakon spoja? kad-tad ces morati reci istinu i povrijediti osobu ![]()
__________________ .. no tears, no fears no ruined years.. =) |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 20
Poruka: 365
![]() | Re: Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? Ne, uopće. Uvijek se potrudim izvući od osobe slike da se vidi da li si pašemo u svakom smislu. Inače uvijek pazim na to da ne povrijedim osobu. Na primjer, ako dođe do spoja na slijepo i uvidim da mi osoba nikako ne paše, nikada tada ne kažem da mi ne odgovara i da bi se radije pokupio. Uvijek nastojim biti fer i provesti vrijeme s tom osobom. Kasnije kažem da je bilo lijepo, ali da to nije ono što očekujem. Možda dvolična laž, ali barem ublažena kako se ne bi povrijedilo osobu. ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 238
![]() | Re: Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? evo vrtin film unazad i gotovo san siguran da nikad to nisan uradia.nema smisla,bolje odma to amo rec zavrsit jer tim odlaskom mogu dat neku laznu nadu a tek onda se mogu sjebat |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? ne, nema mi to smisla, navlačit nekog bzvz, a onda poslije pedala ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.

ne radim to nikad..