| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi da vas usamljene malo oraspolozim u Društvo forumu; Ovo bi vjerovatno trebalo biti zaljepljeno na tvom ogledalu gdje bi to mogao > svaki dan procitati. Mozda to ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | da vas usamljene malo oraspolozim Ovo bi vjerovatno trebalo biti zaljepljeno na tvom ogledalu gdje bi to mogao > svaki dan procitati. Mozda to ne vjerujes, ali ovo je 100% istina. > > 1. Na svijetu je sigurno dvoje ljudi koji bi umrli radi tebe. > 2. Najmanje 15 ljudi te voli na neki nacin. > 3. Jedini razlog zasto bi te itko mrzio je zato sto bi zelio biti bas kao i > ti. > 4. Tvoj osmijeh moze donijeti srecu svakome, cak i ako mu nisi drag. > 5. Svaku noc NETKO misli na tebe prije nego otide spavat. > 6. Nekome znacis sve na svijetu. > 7. Ti si poseban i jedinstven. > 8. Netko za koga ne znas ni da postoji, voli te. > 9. Kad napravis i najvecu pogresku, nesto dobro izade iz toga. > 10. Kad mislis da ti je cijeli svijet okrenuo leda, pogledaj ponovo. > 11. Uvijek zapamti komplimente koje si primio. Zaboravi bezobrazne uvrede. > .....Kad ti zivot donese limune, zatrazi tequilu i sol i zazovi me. ![]() > Dobri prijatelji su kao zvijezde, ne vidis ih uvijek, ali znas da su uvijek > tu. > > Radije bi imao jednu ruzu i lijepu rijec od prjatelja dok sam ziv nego > cijeli kamion ruza kad umrem!'
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da vas usamljene malo oraspolozim ![]() lijepo lijepo...stvarno bi dobro došlo ovo zalijepljeno na ogledalu ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: da vas usamljene malo oraspolozim mene je ovo samo zbediralo ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: da vas usamljene malo oraspolozim 1. je istina ima ih i vise bush je onda glavni po ovome ![]() treba si napisat: Na svijetu je sigurno dvoje ljudi koji bi umrli ZA tebe. (ako me iko shvatija...ili mozda ponovno pisem gluposti)
__________________ We do what we must, because we can. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.

bush je onda glavni po ovome