| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi da vas usamljene malo oraspolozim u Društvo forumu; Lijepe su to riječ,i samo osoba koja se osjeća usamljeno na takve riječi reagirat će odmah sa nepovjerenjem i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: da vas usamljene malo oraspolozim Lijepe su to riječ,i samo osoba koja se osjeća usamljeno na takve riječi reagirat će odmah sa nepovjerenjem i skepticizmom jer gdje su ti svi ljudi ako su ti prijatelji... Iako se slažem sa većinom napisanog...
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: da vas usamljene malo oraspolozim ja ne vidim a gledala sam jako pozorno ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #15 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da vas usamljene malo oraspolozim neznam zakaj su neki zabrijali dal' ovo ima veze s istinom ili ne... btw jutro..uf jesam se odmorio fino
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da vas usamljene malo oraspolozim Citat:
super!!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

tko ga zna?