Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; a što kad nekog voliš, i ta osoba voli tebe a svejedno ne možete biti skupa???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-01-08, 22:09   #1 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Purple Silence

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
Purple Silence se izdvaja iz mase
jel se kome dogodila zabranjena ljubav?

a što kad nekog voliš, i ta osoba voli tebe a svejedno ne možete biti skupa???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 22:10   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru
Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav?

a koji je razlog ako se smije znati?
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 22:11   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Zakaj ne možete biti skupa?

Romeo i Julija? Nešto slično tomu. Ha?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 22:14   #4 (permalink)
Starter

ma ništa slično romeu i juliji...
nego,..on se "morao" oprostit od svoje slobode i snosit posljedice nakon sexa...možete si mislit što je...a ja nikako da zaboravim..
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 22:20   #5 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Je. Na neki način (ali nikakav oženjeni ili sl.) doživjela sam ogromnu nepravdu i na svojoj koži iskusila licemjerje, i svašta... Ali da to nisam doživjela ne bih bila osoba kakva sam danas. To iskustvo me na neki način oblikovalo kao osobu.. voljela bih da me i ojačalo, ali nažalost nije.

Zadnji Uredio daidza : 01-02-08 u 01:18.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 22:24   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,956
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Pa ne znam, nije zabranjena nikom osim meni i nije ljubav do kraja. Ali najljepši događaj u životu mi je bio

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio daidza : 31-01-08 u 22:27.
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 22:33   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Purple Silence Pogledaj Poruke
ma ništa slično romeu i juliji...
nego,..on se "morao" oprostit od svoje slobode i snosit posljedice nakon sexa...možete si mislit što je...a ja nikako da zaboravim..
Pa nije morao baš. Uvijek postoji "ne želim biti s tobom u braku".

Za mene ne postoji zabranjena ljubav. To je u biti ono što proizlazi iz nekih situacija u kojima se nalaziš, a društvu nikako nije prihvatljivo kada bi se stanje promjenio, izazvalo bi sablazan, ili kritike i neugodnosti na koje nisi spreman pristati.

Sam za sebe (ili taj potencijalni partner) uvodiš u "zabranjenu" ljubav time što dopustiš da drugi tvoju situaciju određuju, pa makar neposredno.

Sve se to odvija koliko u biti želiš žrtvovati, odvagnuti i na koje opcije želiš pristati. Ako nisi 100% u tome i ne želiš prinostiti žrtve koje trebaju pasti onda se trebaš zapitati je li to prava ljubav?!
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 22:34   #8 (permalink)
Starter

hm,..vidiš meni je bilo samo jednom i nikad više...i koliko dugo takvo nešto može prati osobu, to je nevjerojatno..već sam pun k. ljuta i ide mi na živce sve to što mi se moralo dogoditi a uz to još i nikako da zaboravim...ima li tu kraajaaaaaaaaaa???????
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 22:34   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

jako tužno..tužne su sve nesretne ljubavi pogotovo kada se ljudi još vole a nisu skupa
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 22:36   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Baš tužno...ljubav zna da boli,jbg!!!!!!!
Odgovor
Tagovi: notallowed

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103