| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; a što kad nekog voliš, i ta osoba voli tebe a svejedno ne možete biti skupa???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
![]() | jel se kome dogodila zabranjena ljubav? a što kad nekog voliš, i ta osoba voli tebe a svejedno ne možete biti skupa??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ![]()
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Zakaj ne možete biti skupa? Romeo i Julija? Nešto slično tomu. Ha?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? ma ništa slično romeu i juliji... nego,..on se "morao" oprostit od svoje slobode i snosit posljedice nakon sexa...možete si mislit što je...a ja nikako da zaboravim..
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Je. Na neki način (ali nikakav oženjeni ili sl.) doživjela sam ogromnu nepravdu i na svojoj koži iskusila licemjerje, i svašta... Ali da to nisam doživjela ne bih bila osoba kakva sam danas. To iskustvo me na neki način oblikovalo kao osobu.. voljela bih da me i ojačalo, ali nažalost nije.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio daidza : 01-02-08 u 01:18. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Pa ne znam, nije zabranjena nikom osim meni i nije ljubav do kraja. Ali najljepši događaj u životu mi je bio ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 31-01-08 u 22:27. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
Za mene ne postoji zabranjena ljubav. To je u biti ono što proizlazi iz nekih situacija u kojima se nalaziš, a društvu nikako nije prihvatljivo kada bi se stanje promjenio, izazvalo bi sablazan, ili kritike i neugodnosti na koje nisi spreman pristati. Sam za sebe (ili taj potencijalni partner) uvodiš u "zabranjenu" ljubav time što dopustiš da drugi tvoju situaciju određuju, pa makar neposredno. Sve se to odvija koliko u biti želiš žrtvovati, odvagnuti i na koje opcije želiš pristati. Ako nisi 100% u tome i ne želiš prinostiti žrtve koje trebaju pasti onda se trebaš zapitati je li to prava ljubav?!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? hm,..vidiš meni je bilo samo jednom i nikad više...i koliko dugo takvo nešto može prati osobu, to je nevjerojatno..već sam pun k. ljuta i ide mi na živce sve to što mi se moralo dogoditi a uz to još i nikako da zaboravim...ima li tu kraajaaaaaaaaaa???????
| | |
![]() |
| Tagovi: notallowed |
« upda
|
Nemo'š virovat.... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:38.