| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; bili ste 2 mj zajedno,a koliko ste se uopče viđali u ta 2 mjeseca? kakav ste odnos stekli? jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? bili ste 2 mj zajedno,a koliko ste se uopče viđali u ta 2 mjeseca? kakav ste odnos stekli? jel to bila veza koja se svodila samo na žvaljakanje il ste i pričali o životu,ozbiljnim stvarima i slično... jel ste se jedno drugom sviđali samo fizikala ili po osobnosti? jel ste si slični ili totalka suprotni? jel ti bilo važnije društvo il on? i jel si ti njemu bila važnija od svega?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? a znas i sama da je tako intenzivna veze nemoguca u 2 miseca...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? ali ti me ne razumijes,ja sam mozz tada ga ignorisala jer nisam osjecala nista kasnije sam se nesvjesno pocela zaljubljivat u njeg.U mom zivotu ima puno muskaraca trenutno ali ja jedino o njemu razmisljam! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? sahataba kod mene je tak bilo... ja kad vidim da mene neko samo po izgledu gleda ond ni neću upast s takvim likom u vezu... izgled je prolazan,a dobrota uvijek ostaje,npr da je neko sa mnom radi izgleda šta npr da mi se dogodi neka nesreća i da mi se upropasti lice i da me lik ostavi,ili da ostarim pa da me više ne želi zato što sam stara..... u tvom životu ima puno muškaraca? fuj to mi je odvratno..... treba imat samo 1 ali vrijedan ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 473
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
A oni momak na forumu traži curu ima već ohoho, oćemo mu ovu preporučit? ![]()
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
I u pravu si kad počinjemo nekoga da gubimo ili kad ga skroz izgubimo tek tad nam dolazi iz dupeta u glavu... Ali ako je vredan vaš odnos, verujem da neke stvari mogu da se izglade izmedju vas dvoje. A na pitanje kako prepoznati pravu ljubav...hm, jednostavno osetiš u sebi duboko da sa tom osobom želiš sve ma koliko god imao on-ona mana ili ne... A opet dug je to proces da saznaš da li je neko pravi za tebe. Vreme čini svoje, i sve što si više sa nekom osobom (mislim na vremenski period) sve više uvidjaš da li se slažete, da li je vaš odnos pravi ili ne... Kad prestaneš da se trudiš za tu osobu skroz i kad prestaneš da ulažeš u vezu svu svoju ljubav i kad te sve počne mrzeti u vezi iste , mislim da tek tada znaš i osećaš da taj neko nije pravi za tebe, da postoji neko drugi ko će sve to od tebe dobiti.
__________________ ♥ | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? odi na muski dio foruma i pogledaj o cemu je akcija i sto pokusavamo nagovorit cure, za primjer sto se radi mozes vidit na zenskom djelu foruma. ![]() ![]() sorry na neozbiljnom postu, al mislin da smo sve rekli... procitaj zadnjih nekoliko stranica i ne znam sto vise mozemo dodat na to...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.

fuj to mi je odvratno..... treba imat samo 1 ali vrijedan