Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; bili ste 2 mj zajedno,a koliko ste se uopče viđali u ta 2 mjeseca? kakav ste odnos stekli? jel ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-08, 17:22   #41 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Kako prepoznati pravu ljubav?

bili ste 2 mj zajedno,a koliko ste se uopče viđali u ta 2 mjeseca?
kakav ste odnos stekli? jel to bila veza koja se svodila samo na žvaljakanje il ste i pričali o životu,ozbiljnim stvarima i slično...
jel ste se jedno drugom sviđali samo fizikala ili po osobnosti?
jel ste si slični ili totalka suprotni?
jel ti bilo važnije društvo il on?
i jel si ti njemu bila važnija od svega?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:24   #42 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,482
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

a znas i sama da je tako intenzivna veze nemoguca u 2 miseca...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:26   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
elmmich se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ne bi se javio 100% ,ja da želim neš 1000% i da volim nekog 10000000 % a da me ta osoba nije cijenila,ma ne bi se ja javila taman i da me neko kolje....
a i kad mi se lik javi nakon prekida i moli za povratak ne jebem ja to ni 2 % više....
gle ove slikice...
ali ti me ne razumijes,ja sam mozz tada ga ignorisala jer nisam osjecala nista kasnije sam se nesvjesno pocela zaljubljivat u njeg.U mom zivotu ima puno muskaraca trenutno ali ja jedino o njemu razmisljam!
elmmich je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:27   #44 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

sahataba kod mene je tak bilo... ja kad vidim da mene neko samo po izgledu gleda ond ni neću upast s takvim likom u vezu...
izgled je prolazan,a dobrota uvijek ostaje,npr da je neko sa mnom radi izgleda šta npr da mi se dogodi neka nesreća i da mi se upropasti lice i da me lik ostavi,ili da ostarim pa da me više ne želi zato što sam stara.....

u tvom životu ima puno muškaraca? fuj to mi je odvratno..... treba imat samo 1 ali vrijedan
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:29   #45 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: elmmich Pogledaj Poruke
ali ti me ne razumijes,ja sam mozz tada ga ignorisala jer nisam osjecala nista kasnije sam se nesvjesno pocela zaljubljivat u njeg.U mom zivotu ima puno muskaraca trenutno ali ja jedino o njemu razmisljam!
za pocetak stavi ti par slika na akciju u muskom djelu foruma onda ja i saban dajemo detaljne ljubavne savjete...
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:15   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 473
SEricsson se izdvaja iz mase

Citat:
to ti imaš oni sindrom ko i mala djeca kad kažu: ''Mi smo gladni čokolade''. Ako nečeg nema onda ti je zanimljivo.

A oni momak na forumu traži curu ima već ohoho, oćemo mu ovu preporučit?
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:17   #47 (permalink)
Black Tattoo

Citat:
Pravi autor: SEricsson Pogledaj Poruke
to ti imaš oni sindrom ko i mala djeca kad kažu: ''Mi smo gladni čokolade''. Ako nečeg nema onda ti je zanimljivo.

A oni momak na forumu traži curu ima već ohoho, oćemo mu ovu preporučit?
haha mislin da bi se dobro slagali, ne znaju sto zele... ne znaju kako do toga, itd... savrsen par
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:25   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
elmmich se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
za pocetak stavi ti par slika na akciju u muskom djelu foruma onda ja i saban dajemo detaljne ljubavne savjete...
joj bgm ne razumijem na sta mislis!!
elmmich je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:27   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Dragi moji forumaši došlo je vrijeme za moju prvu temu na formumu,a iskreno se nadam da ce te mi pomoći svojim komentarima jer sam malo izgubljena u prostoru i vremenu.Naime,ma koliko god pokusavala ostvariti neku ozbiljniju vezu,to ne uspjevam iz ovih ili onih razloga.Nedavno,sam upoznala jednog decka za kojeg sam pomislila kako bi mogao zbilja biti ono sto trazim.Bio je jako pazljiv prema meni,dugo je cekao da na njegovo pitanje,da li zelim biti njegova cura,dam odgovor.Kada smo konacno prohodali,sve se promijenilo.Imali smo probleme i ta je veza pukla a najgore od svega je sto se mi nikada nismo posvadjali i sto imamo odlican odnos.Najgore?Da,jer ne znam kuda ovo vodi...,ja zbog nekih svojih principa ne zelim da ga pitam bilo sta al nije mi jasno da neko ko je toliko zelio biti samnom tako brzo ohladi.Nekad se pitam jesam li ja kriva jer mu nikada dovoljno nisam pokazala svoje emocije?Zapravo tek sada kada sam ga izgubila pocinjem da shvatam da ga mozda volim!Sve u svemu sigurna sam da mora da postoji neki razlog,jer niko me ne moze uvjeriti u to da je ravnodusan...Pokazuje da nije!!!Ako je neko bio zaljubljen i iskreno volio neka mi opise to osjecanje jer zelim znati na cemu sam sada!hvala!
Pa ako je veza sa tim dečkom obećavala nesšto lepo,mislim da nema razloga tek tako odjednom da pukne...mada nikad se ne zna!
I u pravu si kad počinjemo nekoga da gubimo ili kad ga skroz izgubimo tek tad nam dolazi iz dupeta u glavu...
Ali ako je vredan vaš odnos, verujem da neke stvari mogu da se izglade izmedju vas dvoje.

A na pitanje kako prepoznati pravu ljubav...hm, jednostavno osetiš u sebi duboko da sa tom osobom želiš sve ma koliko god imao on-ona mana ili ne...
A opet dug je to proces da saznaš da li je neko pravi za tebe.
Vreme čini svoje, i sve što si više sa nekom osobom (mislim na vremenski period) sve više uvidjaš da li se slažete, da li je vaš odnos pravi ili ne...
Kad prestaneš da se trudiš za tu osobu skroz i kad prestaneš da ulažeš u vezu svu svoju ljubav i kad te sve počne mrzeti u vezi iste , mislim da tek tada znaš i osećaš da taj neko nije pravi za tebe, da postoji neko drugi ko će sve to od tebe dobiti.
Star 09-05-08, 18:28   #50 (permalink)
Black Tattoo

Citat:
joj bgm ne razumijem na sta mislis!!
odi na muski dio foruma i pogledaj o cemu je akcija i sto pokusavamo nagovorit cure, za primjer sto se radi mozes vidit na zenskom djelu foruma.

sorry na neozbiljnom postu, al mislin da smo sve rekli... procitaj zadnjih nekoliko stranica i ne znam sto vise mozemo dodat na to...
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108