| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prići curi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Pa ako si dobio njezin broj, onda je očito da je i ona zainteresirana, u protivnom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,028
![]() | Re: Kako prići curi Citat:
![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
![]() Mislim da ga je nabavio jer je odlučio poduzeti nešto, al nema pojma šta da poduzme. Da sam ja on napisao bi da sam nabavio broj (a nisam nju pitao) jer mi je bilo bed prići, pošto ne znam da li ima dečka... recimo... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 515
![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
dobro ajd da si me cuo kak to govorim,onda bi skuzio...ovak kad je stipkano ,ne kuzis ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
![]() ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
a ako zaista krene sa šprehom o prednostima turbo-dizel motora pred atmosferskim benzincem, onda ukurac sve...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 515
![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
ipak smo mi zahebane ![]() odvratna sam... ![]() ma cim joj kazes bok, ona ce ti takodjer odgovoriti, pa kak si, takodjer ce ti odgovoriti... ak te ne pita, kak si... onda se ti nadovezi kak si i ti super ili kak ti je isto bzvz cijeli dan... onda kaj radi, p ti ona odgovori,mozd radi nest kaj i ti volis pa se nadovezes na to...ma aj...da kazes bar ovo...evo ti razgovora od 5 min... sam hrabro,muzevno,opusteno i slatko ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,094
![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
Batmobile ti ima V8 motor i ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da ima dvije tone to je zbilja fenomenalno! Lalalala ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi pih... to je pizdarija... neš ti... vi žene uopće niste ni zlobne ni zahtjevne ni kontradiktorne ma neeeee FUJ! BLJAK! BLJUT! ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.