| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi moze pomoc ili savjet u Društvo forumu; ovako bio sam u vezi 3godine sa curom mladom od mene 7 godina uglavnom sve je bilo bajno i savrseno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: svijetu nepoznat kraj
Poruka: 21
![]() | moze pomoc ili savjet ovako bio sam u vezi 3godine sa curom mladom od mene 7 godina uglavnom sve je bilo bajno i savrseno do badnjaka tj. na bozic smo prekinuli.razlog prekida je da se ona zeli sprejti ili u prijevodu sprovoditi. kada je pitam sta joj to znaci ona kaze da je jos mlada i da bi htjela vise izlaziti sa prijateljicama ( nikad joj nisam branio izlaske ) da ako smo si sudjeni da cemo biti opet zajedno nakon nekog vremena a da sad preusmjerim osjecaje na prijateljstvo i da budemo prijatelji. kad je pitam kakvi su joj osjecaji prema meni ona mi kaze isti da me voli, da joj falim i td. uglavnom nemam pojima sta da radim. i da imamo zajedno jednog malog peseka koji nam je bio prakticki kao djete to je bio mali trening prije nego bi krenuli na ozbiljnije stvari (djeca) ja sad neznam dal da joj uzmem tog psa ili ne jer je to jedino sta me prakticki tjera da je vidam a da bi joj ostavio malenog nemogu jer kad sam ga kupio stavio sam srce u njega i dao da se brine o njemu. znam da ovo sta ona trazi od mene je nemoguce jer nezivimo u bajci pa bi molio za koji koristan savjet. hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet ajme kako tuzno ![]() da te voli i to sve ne bi ona tako. to se ona vadi da bi isla van. pa ako ide van s prijateljicama to nema veze sa time dal ima decka.kao da se nemoze zabavlat. vidim da je volis,i da ti je jako stalo do nje. ja da sam ti,i iako bi mi bilo ZAISTA JAKO TESKO napravila bi da se ona vrati meni. tj. rekla bi da ok, moze, falit ces mi,ali ako zelis bit slobodna budi. i ja bi lijepo pocela isto izlazit vandala bi do znanja da se provodim i bez nje. i cak bi to sve lijepo preuvelicavala,kao meni je super,divnjo krasno,iako umirem, iznutra ja bi to tako. promjeni pricu. nek ona dode tebi. ako te voli pobjkesnit ce kad skuzi da se i ti zabavljas,cak ce ti predbacivat to sve,i bit ce ljubomorna.i dobit ces je natrag ali to je samo moje misljenje
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: moze pomoc ili savjet hvala na savjetu i jos jedna stvar koju neznam dal da napravim sutra tj danas na staru godinu treba ici slavit posto se sve to sad dogodilo prije par dana a i vec smo se dogovorili da budemo slavili zajedno novu godinu kod nje doma a ja nemam kamo ici kad je vec kasno neznam dal da idem ili nejdem danas kad smo se culi pitao sam je dal zeli da dodem naravno da zeli ( slavimo cijela njezina obitelj) |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: moze pomoc ili savjet stvar je u tome da bi sve dao da je kraj mene a kaj se tice toga dal mi je bed naravno da mi je . nije mi jasno kako se netko moze ponasati prijateljski na takav nacin kako to ona radi to me muci da sam barem negdje pogrijesio da me se nadovoljila ali nije nista od toga doslo je iz vedra neba |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet po meni ispada da njoj uopce nije stalo... u ove 3 god joj nije smetalo izlazit iako ima tebe a sada joj odjednom smeta?? tu je nesto cudno. pitaj je da ti iskreno kaze. ne znam sat da ti kazem... meni bi bio bed ic kod nje. nije da ja tebe odgovaram ili nesto, ali ja sam takva da imam dosta ponosa, i nekako bi mi bio problem da me vuce za nos. a ne mozes kod prijatelja ili nesto? jer da je njoj stalo.... smislila bi ona nacin kako da odvoji prijatelje i decka
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: moze pomoc ili savjet neznam budem vidio kaj bude sutra bilo pa cu ti napisat ako ces htjet znat pa pogledas napravit cu ono sta mi srce govori da napravim. a daj mi molim te reci sta bi ti napravila da imas takvu situaciju i u njoj se nade pesek kojeg sam joj dao tj. nisam ga njoj dao nego sam ga nama dao i sad se mjenjamo ona 5 dana pa ja 5 dana i tako navlacimo peseka tamo pa vamo. dal da ga sad posle nove godine uzmem i vise ne vratim i napravim da se posvadamo oko njega ili da se i dalje zajebavam na taj nacin |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet ja sam ti rekla sta bi ja napravila. napravila bi ju ljubomornom. bilo bi mi tesko da, ali vrijedi mi to kada vidim koliko joj je krivo. uzivakla bi kad bi mi srala sta se ja smucam okolo,sta ja nju vise ne volim, kako mogu ja izlazit van, a to za psa... mozda bolje jos malo potrpit jer ce ti to bit isprika da ju vidis i kazes kako si uzivao vani,nabadaj na nos tu slobodu. kad vidis da ona kipi nakon nekog vremena, reci da zelis psa natrag,da je ionako tvoj. onda ce ona (ipak je zensko ) sebi u glavi zamislit kako ti imas u planu neku drugu i sama ce si stvorit pricu, i onda ce ona iskipjet.... i sam se snadi tu. ces je jos malo mucit i radit ljubomornom ili ces joj ugodit pa se odmah prepustitjavi da znam sta si odlucio ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet mozhe da postavim pitanjce?? ti imash 25 na plečki ne? onda ona ima cca 17.. prohodali ste kadj si imal 22 a ona 14?? uf uf.. buraz..sryy al ja ti nebi htel bash pomagat..nije da osudjujem nekaj ali..hello..zbudi se.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: moze pomoc ili savjet gle godine nisu bitne kad je ljubav u pitanju ona je to znala kad smo poceli ponasa se zrelije od nekih vrsnjakinja mojih ali sta ces. bili zivi pa vidjeli sta ce se dogoditi uzivajte i cujemo se sutra svima ugodan provod povodom nove godine. jos jednom hvala vam |
| | |
![]() |
« Kako prići curi
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:46.

) sebi u glavi zamislit kako ti imas u planu neku drugu i sama ce si stvorit pricu, i onda ce ona iskipjet.... i sam se snadi tu. ces je jos malo mucit i radit ljubomornom ili ces joj ugodit pa se odmah prepustit