Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; JOJ ne, uglavnom ja njima...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-09-07, 00:33   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,154
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan
Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?

JOJ ne, uglavnom ja njima
miksi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 00:56   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

@ domina mixi

trudim se da mi bude stalo do osoba koje mi ne nanose bol... a inač,- bolje da mi 'fale' nego nanose bol
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 01:33   #23 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,216
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ne, ne usuduje se.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 18:12   #24 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

ponekad da, možda nesvjesno, ali stvarno me to zna rastužit da ne znam opisati....sjebano
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 22:24   #25 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,138
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
@ domina mixi

trudim se da mi bude stalo do osoba koje mi ne nanose bol... a inač,- bolje da mi 'fale' nego nanose bol
Isto.....
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 21:56   #26 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Ne uopste
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 15:31   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-07
Godina: 19
Poruka: 70
~Sjatkica~ se izdvaja iz mase

I previse...al to je bila veza prije 4mj. hvala bogu da vise nisam sa njime
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 15:39   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 357
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

ne ali mi neda mira
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 18:06   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

nemam kome nanositi bol.....i bolje je tako.....inace bi non-stop nanosio bol.....nije lako biti macor i imat kandze........a sad zaozbac....davno je bilo kad sam nekako uspio podnijeti tolko veliku bol samo da se vidimo i raspravimo neke stvari....ne zelim da mi se to vise ikad dogodi....ta kolicina boli bi i slona stjerala na koljena....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 20:20   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

možda tu i tamo malo, al pošto se ti događa u svađama ili nekim neslaganjima uvijek to doživim puno jače i osobnije nego što zapravo je! imam neki prag tolerancije kao i svi i preko njega nikad nebi išla, da se radi o ne znam kome!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bol, nanosenje boli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108