| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; JOJ ne, uglavnom ja njima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? @ domina mixitrudim se da mi bude stalo do osoba koje mi ne nanose bol... a inač,- bolje da mi 'fale' nego nanose bol ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? ponekad da, možda nesvjesno, ali stvarno me to zna rastužit da ne znam opisati....sjebano ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Graškograd Godina: 19
Poruka: 70
![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? I previse...al to je bila veza prije 4mj. hvala bogu da vise nisam sa njime
__________________ Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer!!! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? nemam kome nanositi bol.....i bolje je tako.....inace bi non-stop nanosio bol.....nije lako biti macor i imat kandze........a sad zaozbac....davno je bilo kad sam nekako uspio podnijeti tolko veliku bol samo da se vidimo i raspravimo neke stvari....ne zelim da mi se to vise ikad dogodi....ta kolicina boli bi i slona stjerala na koljena....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? možda tu i tamo malo, al pošto se ti događa u svađama ili nekim neslaganjima uvijek to doživim puno jače i osobnije nego što zapravo je! imam neki prag tolerancije kao i svi i preko njega nikad nebi išla, da se radi o ne znam kome!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: bol, nanosenje boli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:31.

@ domina mixi
a inač,- bolje da mi 'fale' nego nanose bol 

I pametni grijese