| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; George Costanza... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #104 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
sorry sto se smijem, al to je jedna od najglupljih izjava ikad...To sam reko da te smirim, ok super ti dečki tako dobro znaju nasmijat ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? ja sam takvo nesto napravio, s curom sam prekinuo poslije seksa, ona mi je rekla da me voli i ja sam sutio, onda me pitala jel sve u redu ja sam rekao ne.....iz vedra neb.....sad ce sve zene ovdje mislit da sam svinja muska, posvadjali smo se pa posevili i onda poslije sveg tog sam prekinuo s njom...i jos mi je rekla sta sam ranije napisao nadam se da ce te jedna jednog dana volit ko ja, uzas, cak sam suzu pustio, smrc
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #106 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? A jesi i ti neki...Jebi pa odjebi... sramota ...Al dobro ova suza nekako me tjesi da nisi od kamena ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
ubodem...pa odem ha?!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? ma govorim vam da nije bilo tako, posvadjali smo se p smo se pomirili, pa smo se pukli, i sve se to u meni pun kurac dugo kuhalo......i jednostavno me pogodilo i morao sam to napravit, jbg....dan danas mi je zao sta je tak ispalo ali sta ces....
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
Jbg. cmon Tvoj prekid je možda bio brutalan, ali svakakvih prekida ima i teško je o njima suditi. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.

Tko rano rani,zahebo je pjevca

sorry sto se smijem, al to je jedna od najglupljih izjava ikad...To sam reko da te smirim, ok super
sramota
...Al dobro ova suza nekako me tjesi da nisi od kamena