| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi teme za razgovor u Društvo forumu; Zato danas ima vishe sex-kombinacija nego ozbiljnih veza!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teme za razgovor zašto ne o autima?.. pa počneš ovako: U kolima mojim sve koža i svila, ne bi izlazila. Po cijelom svijetu vozit ću te njima bijelim drumovima... ženska kad shvati da si pjesnička duša onda si na konju a možda ti čak i odgovori: Ne smijem s tobom kume, ćelave ti gume, sjedišta se tresu, u tvom Mercedesu.
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teme za razgovor Citat:
![]() potpisujem ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! | |
| | |
| | #29 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 364
![]() | Re: teme za razgovor Citat:
inače to dođe spontano, treba znat kako na zanimljiv način nešta ispričat - kratko rečeno prodat joj govno u celofanu ko talijani. ajd recimo da je okej pričat o sexu, filmovima, nekim političkim temama, povijesnim, kako kod koje...
__________________ Citat:
| ||
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teme za razgovor ako želiš da ti ta cura bude samo za jednu noć onda joj laži samo da je odvedeš u krevet. ako želiš pravu,ozbiljnu vezu s njom onda samo trebaš bit svoj,iskren i spontan.sretno ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!