Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Baš, al ono baaaššš me zanima rezultat ovoga glasovanja Ja sam uvjeren da su to muškarci.......

Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji?
Muškarci 22 43.14%
Žene 29 56.86%
Glasači: 51. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-03-08, 15:37   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,270
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Tko je emotivniji?

Baš, al ono baaaššš me zanima rezultat ovoga glasovanja

Ja sam uvjeren da su to muškarci....
he finally was dead.
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 15:43   #2 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima
Re: Tko je emotivniji?

Mislim da to ovisi o osobi a ne o spolu...
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 15:46   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 775
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

Ja smatram da su muskarci jako emotivni, ali oni kao kao i neke zene to ne pokazuju...
Zakljucak, ljudi sto manje pokazuju emocije na neki ''dublji'' nacin se emotivni.
p.s.''Svak se češe tamo gdje ga svrbi''- ovo ja o sebi
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 15:48   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,062
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Mislim da su žene emotivnije jer od cijele svjetske populacije one zauzimaju 51%
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 15:49   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,270
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Mislim da to ovisi o osobi a ne o spolu...
Naravno, ali sad generaliziramo....znači općenito...

EDIT: Koliko se cura propucalo ili raznijelo bombom ili ne znam ni ja više šta zbog ljubavnih jada.....je da su primjeri blagu u k***u, ali ipak su primjeri...
he finally was dead.

Zadnji Uredio kresola : 04-03-08 u 15:52.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 15:52   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 775
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

Dakle, generalno su zene emotivnije
pozzic za Kresolu i anketu
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 15:55   #7 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Zakljucak, ljudi sto manje pokazuju emocije na neki ''dublji'' nacin se emotivni.
A jbg, onda sam ja bolesno emotivna (mrzim pokazivat emocije).

A sta se tice toga da muskarci ne pokazuju emocije, ja mislim da jesu pogotovo posli nekoliko pivi... Mislim da zene vise glume i skrivaju osjecaje... Muski ako nista, pokazuju emocije na tribinama.

kresola;zene se ubijaju obicno na drugi nacin (rekla bi tisi).
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 15:55   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-08
Godina: 19
Poruka: 725
ris mb se izdvaja iz mase

Vjerujem da su muški emotivniji ali žene više pokazuju svoje emocije pa se čini da su one emotivnije
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 15:59   #9 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Nemoguće je to uspoređivat, i ne ovisi o spolu, nego o osobi.

Ako bih baš morao uspoređivat, rekao bi da su žene sposobnije za puno jače negativne emocije - mržnju, osvetoljubivost, ljubomoru, zlopamćenje...

Naravno, to proizlazi iz same ženske biti koja je - kao što svi znamo - zla, podla i pokvarena.

Dakle, ja tvrdim da su žene emotivnije, ali samo zato što puno intenzivnije doživljavaju i ispoljavaju negativne emocije. U tom segmentu su daleko superironije muškarcima.

Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:01   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Rekao bi mi muškarci samo mi smo često vrlo ekstremno emotivni. Kada se istinski zaljubimo često i pretjeramo sa emotivnošću. To kažem kad se istinski zaljubimo... a do tada smo ipak hladniji od ženskog spola.

Žene sa druge strane su od nas gotovo uvijek ravnomjerno emotivne... želim reći da vrlo često i u pravilu bolje od nas muških kontroliraju emocije ili ih bar ravnomjernije raspodijele. Bar je takav moj dojam. Mi muški rod često idemo iz ekstrema u nove ekstreme dok su žene te koje su uravnoteženije od nas.

Dosta često muškima više treba da prebole raspad veze ili nešto drugo jer znamo biti previše emotivni. Iako se emotivnost ne može generalizirat nego ovisi od osobe do osobe.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103