| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Baš, al ono baaaššš me zanima rezultat ovoga glasovanja Ja sam uvjeren da su to muškarci....... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji? | |||
| Muškarci | | 22 | 43.14% |
| Žene | | 29 | 56.86% |
| Glasači: 51. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 775
![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Ja smatram da su muskarci jako emotivni, ali oni kao kao i neke zene to ne pokazuju...Zakljucak, ljudi sto manje pokazuju emocije na neki ''dublji'' nacin se emotivni. p.s.''Svak se češe tamo gdje ga svrbi''- ovo ja o sebi ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Mislim da su žene emotivnije jer od cijele svjetske populacije one zauzimaju 51% ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Tko je emotivniji? Naravno, ali sad generaliziramo....znači općenito... EDIT: Koliko se cura propucalo ili raznijelo bombom ili ne znam ni ja više šta zbog ljubavnih jada.....je da su primjeri blagu u k***u, ali ipak su primjeri...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 04-03-08 u 15:52. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
![]() A sta se tice toga da muskarci ne pokazuju emocije, ja mislim da jesu pogotovo posli nekoliko pivi... Mislim da zene vise glume i skrivaju osjecaje... Muski ako nista, pokazuju emocije na tribinama. ![]() kresola;zene se ubijaju obicno na drugi nacin (rekla bi tisi). ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Nemoguće je to uspoređivat, i ne ovisi o spolu, nego o osobi. Ako bih baš morao uspoređivat, rekao bi da su žene sposobnije za puno jače negativne emocije - mržnju, osvetoljubivost, ljubomoru, zlopamćenje... Naravno, to proizlazi iz same ženske biti koja je - kao što svi znamo - zla, podla i pokvarena. Dakle, ja tvrdim da su žene emotivnije, ali samo zato što puno intenzivnije doživljavaju i ispoljavaju negativne emocije. U tom segmentu su daleko superironije muškarcima. ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Tko je emotivniji? Rekao bi mi muškarci samo mi smo često vrlo ekstremno emotivni. Kada se istinski zaljubimo često i pretjeramo sa emotivnošću. To kažem kad se istinski zaljubimo... a do tada smo ipak hladniji od ženskog spola. Žene sa druge strane su od nas gotovo uvijek ravnomjerno emotivne... želim reći da vrlo često i u pravilu bolje od nas muških kontroliraju emocije ili ih bar ravnomjernije raspodijele. Bar je takav moj dojam. Mi muški rod često idemo iz ekstrema u nove ekstreme dok su žene te koje su uravnoteženije od nas. Dosta često muškima više treba da prebole raspad veze ili nešto drugo jer znamo biti previše emotivni. Iako se emotivnost ne može generalizirat nego ovisi od osobe do osobe.
__________________ Nema smisla. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.

to ne pokazuju...