| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Djeca - 2. razred osnovne škole u Humor forumu; -Muslimanska Biblija se zove Kodak -Papa živi u Vakuumu -U Francuskoj su nekad usmrćenja kriminalaca izvodili sa želatinom -Kod nas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Djeca - 2. razred osnovne škole ![]() -Muslimanska Biblija se zove Kodak -Papa živi u Vakuumu -U Francuskoj su nekad usmrćenja kriminalaca izvodili sa želatinom -Kod nas se muškarci mogu oženiti samo sa jednom ženom. To se naziva monotonija... hm, interesantno ![]() -Kod nas ima svaki svoju sobu. Samo tata ne, on mora spavati kod mame ![]() -Ribe se množe tako, da nose iskre -Muškarac se ne može vjenčati sa muškarcem, jer onda nitko ne bi mogao odjenuti odjeću mlade -Životno osiguranje je novac, kojeg dobije onaj, koji preživi smrtni slučaj -Moji roditelji kupuju samo recikliran toaletni papir, jer je već bio upotrebljen i ne šteti okolini ... hahaha -Ustvari je usvajanje bolja mgućnost. Tako si mogu roditelji sami izabrati svoje dijete i ne trebaju prihvati baš onog, kojeg su dobili ... ![]() -Adam i Eva su živjeli u Parizu -Tokom sedmice Bog živi u raju. Samo u nedjelju dođe u crkvu -Sjeverni pol se okreće u suprotnom pravcu od južnog -Krave ne smiju brzo trčati, da ne proliju mlijeko ... ![]() -Crvi ne grizu, jer imaju i sprijeda i pozadi rep -Kajsija je kao jabuka sa tepihom -Ako jedemo bolestne krave, dobijemo ISDN ![]() -Riblji štapići su već dugo mrtvi i ne mogu više plivati -Nisam kršten, ali sam zato cijepljen ... ![]() -Kad su ljudi prestali biti majmuni, postali su Egipčani -Vlak se velikom bukom zaustavio i putnici su se ispraznili na kolosjek -Čitav svijet je postao pažljiv, kad je Luther 1517 objesio svojih 95 proteza na crkvu u Wittenbergu -Proljeće je prvo godišnje doba. U proljeće kokoške nesu jaja, a seljaci krompir -Ujak je svinju doveo u dvorište i zaklao sa dedom -Prije 8 dana je tati na glavu sjeo vrabac. Taj je baš bio na putu na posao -Moja tetka je imala tako jake bolove u zglobovima, da je ruke mogla dignuti samo malo iznad glave. I sa nogama je imala isto takve probleme -Umjetnostna klizačica je izvela svoju piruetu, a pri tom su joj vlastiti vjetrovi digli suknjicu ![]() -Krug je okrugao kvadrat -Zemlja se okreće 365 dana svake godine. Zato treba svake godine jedan dan više, pa se to obračuna u veljači. Zašto je to tako, ne znam. Možda zato, jer je u veljači uvijek jako hladno i to ide malo tvrđe ![]() -Moja sestra je jako bolestna. Svaki dan pojede po jednu pilulu. To krije od roditelja, da se oni ne bi previše uplašili ... ![]() -Najkoristnija životinja je svinja. Od nje možemo upotrijebiti sve, meso od sprijeda i od pozadi, kožu za cipele, četinje za četke i ime za psovanje ![]() -Životinjska teorija: 1. Psi obično vole vodu. Neki čak toliko, da u njoj i žive, to su morski psi. 2.Sve ribe nose jaja. Ruske čak kavijar. 3. Životinjski vrt je super. Tamo možemo vidjeti životinje, koje i ne postoje |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Djeca - 2. razred osnovne škole A kad ih uče svakakve gluposti, genijalci mali ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.