| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Haso kaže Muji: - Jel bogati, Jes'l čito Hasanaginicu? - Ma šta čito ? Jebavo, bolan, jebavo !!! Ide Mujo ulicom i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter | Re: Kratki Vicevi Haso kaže Muji: - Jel bogati, Jes'l čito Hasanaginicu? - Ma šta čito ? Jebavo, bolan, jebavo !!! Ide Mujo ulicom i u desnoj ruci nosi svoju lijevu ruku i oko. Sretne ga Fata: - Bolan Mujo, šta ti bi? - Ma pusti, kladio sam se sa Hasom u oko, da ne mozes da mi iščupa ruku. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Kratki Vicevi Koji je glavni grad Zagorja? Vinograd
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | - Bok pičke, ja sam Duško Kuliš. - Nisi ti Duško Kuliš! - E pa niste ni vi pičke! Znaš li riješiti ovu jednadžbu? (1k+n2)/9m=3 => Jedan krevet, nas dvoje, za devet mjeseci, bit će nas troje... ![]()
__________________ Zadnji Uredio daidza : 16-04-07 u 10:03. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Kratki Vicevi Sa čim se Zagorci griju a počinje sa z? Z drvima
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi kaže slovenac bosancu: ti si nastao križanjem medvjedice i bukve....a bosanac ga pita zna li on kako je nastao...Kako? pita janez... jebo ti ja mater - kaže bosanac... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.