| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Misao dana (ako ne i godine) u Humor forumu; Bolje s biciklom u kurvanje, nego s mercedesom na posao. P.S. pretpostavljam da bi ovo neko mogao iskoristiti i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Misao dana (ako ne i godine) Hahhaha, FSB legendo ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-04-07 Lokacija: Nezavisna Država Dubrava
Poruka: 2
![]() | Re: Misao dana (ako ne i godine) Citat:
Staro je više od četiri godine. Gad na crocafeu ga je imao, da ne nabrajam dalje odakle je misao potekla. Vaš Klin, skitnica.... Odguglaj do nekog online rječnika i upiši GAD, a može i do wikpedije. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter | Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrst razlog za to. Životna je iluzija kad ti cijeli život sole pamet, a umreš od šećera. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najveća nesreča koja vas može snači jest sretan brak. Nemate nikakvih izgleda za razvod. ![]() ![]() ![]() Postao sam ateist -ubili boga u meni ![]() ![]() Lopovi,ne kradite! Država ne voli konkurenciju Smanjite broj prometnih nezgoda na ulicama vozite po pločnicima. ![]() ![]() Ako i poslije upotrebe prezervativa djevojka ostane trudna, djetetu treba dati ime Houdini ![]() ![]() ![]()
__________________ Bog je stvorio mene,jer zna sto je lijepo...a vas jer ima dobar smisao za humor... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dana, godine, misao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.