| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Par savjeta :lol u Humor forumu; Evo par savjeta kako uletiti komadu - Zašto ne iznenadiš svoje cimerice tako da se večeras ne vratiš u stan. - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 30
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Par savjeta :lol Evo par savjeta kako uletiti komadu ![]() - Zašto ne iznenadiš svoje cimerice tako da se večeras ne vratiš u stan. - Vauuu! Jesu li prave? - Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled, ili da ponovo uđem? - Imam još samo par dana života... - Hej mala, 'si za pizzu i jebačinu? (nakon šamara) - Hej! Što nije u redu? Ne voliš pizzu? - Lijepe cipele! Jesi li za jednu jebačinu? (lupi se po nozi malo iznad koljena) - Ti samo misliš da je ovo moja noga. - Mogu li ti kupiti piće ili želiš samo novac? - Jebi me ako sam u krivu, ali nije li tvoje ime Getruda? - Bond. James Bond. - Fuj. Neko je prdnuo. Haj'mo na zrak. - Budi jedinstvena i različita - reci DA - Oprosti, možeš li mi razmijeniti tisuću maraka? - Moje ime je _____, ali možeš me zvati sutra. - U redu, ali 50 DEM je moja posljednja ponuda - Ja kupujem Playboy samo zbog članaka. - Prijatelji me zovu Djed Mraz. Hoćeš li mi sjediti u krilu? - Znaš li osnovnu razliku između seksa i razgovora? - Ne. - Hajdemo onda u moju sobu razgovarati. - Moram izbaciti malo svoje sperme. Mogu li upotrijebiti tvoje tijelo za to? - Gospođice, ako ste izgubili svoju nevinost, mogu li mi dati kutijicu u kojoj ste ju čuvali - Noge te bole zato što si cijelu noć trčala kroz moje snove - Vjeruješ li u pomaganje beskućnicima? - Da. - Onda me vodi svojoj kući! - Hej mala, želiš li da ti škakljam pupak iznutra? - Želiš li vidjeti nešto zbila nateklo? - Ta haljina bi izgledala vrlo lijepo na podu pokraj mog kreveta - Nismo li ti ja išli u različite škole zajedno? - Novi sam u gradu. Možeš li mi pokazati put do tvoga stana? - Bok. Moje ime je ....... Kako ti se sviđam dosad? - Imaš li gumice kod kuće ili da stanemo negdje da ih kupim? - Kladim se u pedeset maraka da ti mogu skinuti odjeću za trideset sekundi. - To što si mi rekla "da odjebem", znači li to "ne"?
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Par savjeta :lol a sad par savjeta kako koristiti bankomat za muške i žemske (molim ljepo da se nebi neko naso uvrjeđen) ![]() Procedura za muškarce 1. Dovezite automobil do automata. 2. Otvorite prozor. 3. Ubacite karticu u automat i otkucajte šifru. 4. Otkucajte željeni iznos. 5. Uzmite karticu, gotovinu i potvrdu. 6. Podignite prozor. 7. Odvezite se dalje. Procedura za žene 1. Dovezite automobil do automata. 2. Vozite malo unazad da prozor automobila bude u ravnini s automatom. 3. Ponovo upalite motor koji se ugasio. 4. Spustite prozor. 5. Otvorite torbicu, istresite sav njen sadržaj na suvozačevo sjedište i tražite karticu. 6. Kada naiđete na kutiju sa šminkom, provjerite svoj izgled u retrovizoru. 7. Vratite istreseni sadržaj u torbicu. 8. Pokušajte ubaciti karticu u automat. 9, Otvorite vrata automobila da biste mogli dohvatiti automat. 10. Ubacite karticu. 11. Ponovo ubacite karticu, ovoga puta s pravom stranom okrenutom nagore. 12. Kada automat zatraži šifru, ponovo istresite torbicu i pronađite notes, pa onda pogledajte njegovu zadnju stranu. 13. Vratite istreseni sadržaj u torbicu. 14. Otkucajte šifru. 15. Pritisnite "Cancel" i otkucajte ispravan broj. 16. Otkucajte željeni iznos. 17. Uzmite gotovinu i potvrdu. 18. Ispraznite torbu da biste pronašli novčanik. 19. Vozite naprijed dva metra. 20. Vozite nazad 2 metra, kako biste uzeli i karticu iz automata. 21. Stavite karticu, novčanik i sve ostalo što je palo na pod automobila u torbicu. 22. Provjerite šminku. 23. Ponovo upalite motor koji se ugasio. 24. Vozite 5 - 10 kilometara. 25. Spustite ručnu kočnicu.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() Zadnji Uredio Morpheus : 08-11-07 u 14:17. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Par savjeta :lol Citat: ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lol, par, savjeta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.