ne treba ti posebna antena. ako si na području koje je pokriveno DVB-T signalom, dovoljna ti je ova.
Raspravljate o temi DVB-T antena u Video Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; planiram si kupit hd ready televizor tocnije Opis proizvoda i sad ja imam sd televizor na riblja kost anteni i ...
ne treba ti posebna antena. ako si na području koje je pokriveno DVB-T signalom, dovoljna ti je ova.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Zadnji Uredio vacs : 18-07-09 u 11:51
mislim da ova karta prejudicira granicu sa slovenijom i crnom gorom
... a poslije se čudimo blokadi pristupnih pregovora
pharaoh, prilično temeljita karta
r+
ma bitno da su oni počeli slat kupone za kupovinu prijemnika, majmuni (bez uvrede dotičnim životinjama), sad kad mi počnu navirat starci po dvb-t prijemnike i vraćat ih jer "ne rade" ja ću popizdit.................![]()
ok fala ja zivm u voltinom ak znate di je t o(ZGB) blizu crnomerca i to je negdje taman izmedju prisavlja i sljemena ali me cudi to sto sam riblju kost imao i na starom televizoru pa je slika odvratna bila
anyway tnx svima
jel tko zna jel pljesevica pocela raditi?
je. jaki su im ti kuponi.
moraš nadoplatit još 100 kn, a HRT kao subvencionira 75. moš mislit što taj šrot od prijemnika (mislim da je neki haider ili vivax) košta 175 kn!
a onda bi ti to trebalo šljakat bez problema! zagreb je odlično pokriven signalom, koliko vidim.
da se nadovežem na temu, u Osijeku je postavljen još jedan odašiljač (hotel Osijek), a u planu je (ili je možda već i postavljen) u Dardi, tak da mislim da grad više nema nekakvih "blank spotova". meni je kvaliteta signala 97%
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.