Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

DVB-T antena

Raspravljate o temi DVB-T antena u Video Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; planiram si kupit hd ready televizor tocnije Opis proizvoda i sad ja imam sd televizor na riblja kost anteni i ...

Starter Avatar od korisnika razorone1
    Datum registracije
    28-01-08
    Poruka
    38
    Liked
    0 times

DVB-T antena

planiram si kupit hd ready televizor tocnije Opis proizvoda
    i sad ja imam sd televizor na riblja kost anteni i programi koje hvatam su odvratni tako da ih moram hvatat preko ukljucenog dvd playera da bi bili bolji... zanimam me dali ce mi bit bolji programi sa ovim televizorom ili se nece nista mjenjat dok ne kupim dvb-t antenu :S
    M+S d.o.o. - Zemaljske digitalne antene DVB-T tocnije ovu prvu za 220kn ?

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Re: DVB-T antena

ne treba ti posebna antena. ako si na području koje je pokriveno DVB-T signalom, dovoljna ti je ova.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

karta pokrivenosti

Zadnji Uredio vacs : 18-07-09 u 11:51

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

mislim da ova karta prejudicira granicu sa slovenijom i crnom gorom

... a poslije se čudimo blokadi pristupnih pregovora

pharaoh, prilično temeljita karta
    r+

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

ma bitno da su oni počeli slat kupone za kupovinu prijemnika, majmuni (bez uvrede dotičnim životinjama), sad kad mi počnu navirat starci po dvb-t prijemnike i vraćat ih jer "ne rade" ja ću popizdit.................

Starter Avatar od korisnika razorone1
    Datum registracije
    28-01-08
    Poruka
    38
    Liked
    0 times

ok fala ja zivm u voltinom ak znate di je t o(ZGB) blizu crnomerca i to je negdje taman izmedju prisavlja i sljemena ali me cudi to sto sam riblju kost imao i na starom televizoru pa je slika odvratna bila
    anyway tnx svima

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

jel tko zna jel pljesevica pocela raditi?

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Citat Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
    ma bitno da su oni počeli slat kupone za kupovinu prijemnika, majmuni (bez uvrede dotičnim životinjama), sad kad mi počnu navirat starci po dvb-t prijemnike i vraćat ih jer "ne rade" ja ću popizdit.................
    je. jaki su im ti kuponi.
    moraš nadoplatit još 100 kn, a HRT kao subvencionira 75. moš mislit što taj šrot od prijemnika (mislim da je neki haider ili vivax) košta 175 kn!

Citat Pravi autor: razorone1 Pogledaj Poruke
    ok fala ja zivm u voltinom ak znate di je t o(ZGB) blizu crnomerca i to je negdje taman izmedju prisavlja i sljemena ali me cudi to sto sam riblju kost imao i na starom televizoru pa je slika odvratna bila
    anyway tnx svima
    a onda bi ti to trebalo šljakat bez problema! zagreb je odlično pokriven signalom, koliko vidim.

da se nadovežem na temu, u Osijeku je postavljen još jedan odašiljač (hotel Osijek), a u planu je (ili je možda već i postavljen) u Dardi, tak da mislim da grad više nema nekakvih "blank spotova". meni je kvaliteta signala 97%
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Lajkaj nas na Facebooku