veličina (dijagonala) ekrana? s kolko metara deda gleda bla bla bla ajde daj podatke te
Raspravljate o temi LCD do cca 5000 kn u Video Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; Trbo bih neki LCD (Samsung, Sony, Philips, Panasonic) do 5000 kn.Ono dobar. Deda mi je dal zadatak da mu ga ...
Vic godine : "Ako Hrvatska prizna Kosovo, Srbi će u Hrvatskoj tražiti državu"
veličina (dijagonala) ekrana? s kolko metara deda gleda bla bla bla ajde daj podatke te
kakvih prokletih 5000kn?
pa kakvu ti velićinu trebaš?
24" imaš već za 3000kn sa punom HD rezolucijom
26" sam bio prije negdje vidio i koštao je oko 6000kn,tak da 26 inćni ti netrebaju a i nema ih baš, više od toga je 30" koji koštaju 10000-15000 kn...
pa dobro kaj če dedi takvo nešto uzmi neki samsung 19" za 1300kn i reci da je košto 4999kn u nekom dučanu ,ostalo ide tebiu đep....šalim se naravno
evo ovako nešto Philips 24" 3200kn - feniks komp, maksimirska 132
Zadnji Uredio daidza : 02-04-08 u 12:31
Lik koji je pito je banani ef-vaj-aj (FYI) i koristi EDIT![]()
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
da ne otvaram novu temu pa cu ovdje postat...
ugl...
tražim LCD do 5500 - 6000 ...
znači neki best buy za te nofce...
--> dijagonala, preferiram 94 (ali i 107 nije naodmet )
---> marke koje bi uzimao: Panasonic, Samsung, Sony
-----> 3. ali neobavezno, da ima full HD =)
lega mi je preporučio:
panasonic TH-42PV80
Opis proizvoda
vaše mišljenje ? ^^
Zadnji Uredio laaCoo : 04-02-09 u 19:51
Music is my first, and will be my last love
uzmi onu novu seriju LG-a,onu violet ili uzmi neki philipsov...ja bi preporucio philipsov jer oni jedini imaju software za poboljsanje slike za obicni analogni signal dok ostali samo razvucu sliku i koma izgleda,a posto mi necemo jos na hd signal to bi ti puno znacilo...
Hmm... samo pazi, jer ovo kaj si stavio je Plazma, a ne LCD. I HD Ready je, ako več kupuješ tako veliki LCD, onda svakako uzmi FullHD.
Recimo ovo:
Sony KDL-37S4000
(iako nije FullHD)
Ili možeš još skupiti malo para pa kupiti isti takav samo veći i FullHD:
Sony KDL-40s4000 (6999kn)
Zadnji Uredio jaiopetja : 04-02-09 u 22:43
Znam, zato sam i stavio ovaj drugi. Veći.
I to što kažeš, teško ćeš nać LCD te veličine za te pare. Ako ti je važna veličina (a kome nije, ha?) skupi još malo pa kupi onaj kaj sam napisao ili neki bolji (naravno, još malo skuplji), ako nije onda imaš odlične 32" LCD-e sa FullHD (i mpeg4).
kupi dedi bolje naocale!
aa novi se trazhi..sry..
zabrijte da nisam postal..
All in all you're just another brick in the wall......