| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi Hotel Bastion u Lijepa Naša forumu; A ja gladan ka pas Odlićno anthony... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hotel Bastion vau hotel izgleda fantastično jako mi se sviđa slika spavaće sobe, nemrem se sad sjetit kak se zove taj stil uređivanja.. ma super, luksuzno lijepo, za pet!! jedina primjedba je ime hotela, asocira me na zatvor (zbog Bastille valjda) a mora da je lijepo raditi u takvom okruženju ![]() čestitam ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hotel Bastion sad vidim otkud ime : zbog povijesnog položaja na srednjovjekovnim zidinama Kaštela iz 13 st. Arylin: da te nije cijena odbila? ![]()
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hotel Bastion treba, i je skupo, budi sigurna stara moja ![]() na hvaru je nedavno, ma prije par mjeseci valjda otvoren novoobnovljeni hotel amfora.( bila ja) noćenje prava sitnica, mislim da je u sezoni spominjana neka cifra od 150 eura pa ti vidi. al hotel je zbiljam lijep i ima sadržaja. pa nek nam cvate turizam barem, nemam ništa protiv ![]()
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 490
![]() ![]() ![]() | Re: Hotel Bastion Mozda dođen u nedilju na rucak u bastiona teti mi je rođ. ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:26.