| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi Pozdrav Suncu u Lijepa Naša forumu; ja sam bila tamo kad su to tek ukljucili tocnije kad su radovi zavrsili i kad je bilo pokusno paljenje...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: Pozdrav Suncu ja sam bila tamo kad su to tek ukljucili tocnije kad su radovi zavrsili i kad je bilo pokusno paljenje...hhhhhheeeehhhhhhe
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Čuo sam da će biti još 9 manjih krugova što svjetle te će oni prestavljati planete... Jel neko zna hoče li se po tome moči hodati???
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Bio ja jučer, ali je ograđeno sa žicom..., a baš sam htio prošetati po tom krugu... Ali stvarno je strava...
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... Zadnji Uredio berto11 : 11-12-07 u 14:21. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Što jesi?? Ja sam bio sinoć oko 11 i skupilo se dosta ljudi oko žice, pa mi je bilo glupo preskakati unutra... ![]()
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Otiči ću onda večeras sa curom... ![]() hvala na ideji...
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: Pozdrav Suncu sastrane ima jedan prolaz...nema potribe za preskakanjem...a koliko je anthony lud mislim da je preskocio...haha
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:13.