| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi Pozdrav Suncu u Lijepa Naša forumu; Svaki put kad vidim naslov teme mislim da je Anthony pocea vjezbat yogu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Zato sta u yogi ima jedna vjezba koja se zove "pozdrav suncu". Ma nebitno, al uvik se zbunim... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-12-07
Poruka: 2
![]() | Re: Pozdrav Suncu Pozdrav! Evo ovdje ima lijepi tekst o Pozdravu Suncu i mala fotogalerija: Pozdrav Suncu | Turisticka zajednica Grada Zadra ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Neko je tu debelo pokra lovu (ili kako se kaze uredija vrt oko kuce u diklu) Ovo kao prvo lipo izgleda ali nema veze sa sviranjem orgulja to je obicni disco pod koji je spojen na comp koji stvara ove "animacije"
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Citat:
Varaš se... Nije obični disco pod i imat će veze s orguljama...ovo je sada demo program...
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Ako ti tako kazes ja sumljan ali svejedno je neko pokra debelo lovu
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Pozdrav Suncu Citat:
![]() e u planu je program koji ce biti nesto kao animacije u WMP. i reagirat ce na zvukove orgulja ![]()
__________________ Do not resent growing old. Many are denied the privilege. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.