| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi Zadar Pictures Gallery u Lijepa Naša forumu; Evo slike moga grada. Na jednoj slici je moje bivse radno misto Konoba Stomorica, a na drugpj moj najbolji prijatelji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Zadar Pictures Gallery Evo slike moga grada. Na jednoj slici je moje bivse radno misto Konoba Stomorica, a na drugpj moj najbolji prijatelji i ja smo kuhali za varosku festu samo sam ja malo pijan bija tako da nisam tija sliku staviti
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadar Pictures Gallery misliš na 'noć punog miseca'? bio sam ove godine i lani ali sam više bio po birtijama nego na fešti! ![]()
__________________ Ljudskom srcu uvijek nešto treba, Zadovoljno nikad posve nije: Čim željnog cilja se dovreba, Opet iz njeg' sto mu želja klije.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zadar Pictures Gallery neznam, možda je to to, ali ja sam čuo za naziv zadarska fešta, sviraju popularniji bendovi, štandovi s jelom i pićem, bude negdje u drugoj polovici 8. mjeseca ako se ne varam, i ako se dobro sjećam otvore ju oni bubnjari što se šetaju u koloni od Donata do mosta .
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadar Pictures Gallery može. najvjerojatnije ću opet ići! ![]()
__________________ Ljudskom srcu uvijek nešto treba, Zadovoljno nikad posve nije: Čim željnog cilja se dovreba, Opet iz njeg' sto mu želja klije.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:26.

pogotovo one uz more. tamo se prije održavala popularna "Zadarska fešta", neznam jel još uvijek tamo.