Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Parking

Raspravljate o temi Parking u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Zanima me koliko dođe godišnja karta za 1. zonu? i da li jednokratna parking karta za recimo 2. zonu pokriva ...

Starter
    Datum registracije
    05-10-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Parking

Zanima me koliko dođe godišnja karta za 1. zonu? i da li jednokratna parking karta za recimo 2. zonu pokriva 3. zonu?

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Re: Parking

Godišnja za prvu zonu ti je 1320 kn (12x110 kn). Misliš na parking karticu sa automata?! Ne vrijedi ti koliko je meni poznato. Sa godišnjom ili mjesečnom iz prve zone se možeš parkat u 2. i 3.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Starter
    Datum registracije
    24-08-07
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

ovaj cjenik (Zagrebparking d.o.o.) jest samo za stanare unutar zona (koliko sam shvatio).

1. prema tome da li to znači da ja kao građanin zagreba, prijavljen u kvartu špansko, nemam apsolutno nikakvo pravo na povlašteno parkiranje u zagrebu u centru (1. zoni itd)?

2. ako imam pak pravo, koliko dođe godišnja karta za prvu zonu danas za MENE PRIJAVLJENOG SA BORAVIŠTEM U ŠPANSKOM?

koliko sam shvatio, ja mogu samo plaćati dnevne karte i te pizdarije (14 kuna po satu).

jebeno...

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Mislim da je 3000 kn godisnja karta za prvu zonu.
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Dragisa, da dobro si shvatio... mjesečnu kartu mogu kupiti samo oni koji žive ili čija je firma prijavljena (a taj auto je na firmi) u toj zoni za koju kupuju parking kartu.

Inače mjesečna karta je 110 kn za 1. zonu.
    Godišnja ne znam.

A uostalom imaš puno garaža i privatnih parkinga, te njihovih ponuda mjesečnih i godišnjih karata. A i sad ti je od 5 kn (i to u prvoj zoni) na dalje.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Lajkaj nas na Facebooku