Ljubitelj sam životinja, dragi su mi između ostalog i psi, ali mi nisu dragi vlasnici pasa u urbanim sredinama, koji su totalno neodgovorni, i svojim ponašanjem doprinose tome da su nam glave prilikom hodanja po nogostupu uperene u pod, jer moramo izbjegavati fekalije životinja koje jadne negdje to moraju obaviti!!
Inače sam veliki protivnik držanja bilo kakvih životinja u stanovima, jer smatram da je to svojevrsno mučenje životinja, i čista sebičnost ljudi koji ih drže po stanovima!!
Znam da će se mnogi naljutiti i čak uvrijediti na moju konstataciju, te da će tvditi da su oni vrlo odgovorni prema svojim ljubimcima, ali slika grada, njegovih pločnika, parkova, zelenih površina, izletišta u okolic, pokazuje da tome nije tako!!
Ja sam se pomirio sa time, jer s vjetrenjačama se ne mogu boriti, a i ne želim.
Neka svatko živi i radi po svom nahođenju, mada ipak bi se život u urbanoj sredini trebao drugačije organizirati, pogotovo mislim na držanje raznoraznih životinja u stanovima!!

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom

, najvise se cudim susedima iz ulice/kvarta koji imaju dva "lica", u blizini mog doma su dva parka, u parkovima 98% vlasnika pasa pokupe njihov drek i lijepo ga bace u kos za smece, dok se secu po ulici ili cesti nema teorije da pokupe drek, neznam zakaj je to tak, ko da sami vlasnici imaju nekaj mjerila di budu skupljali pseci drek i di nebuju