| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerska spika za 200 godina u Lijepa Naša forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerska spika za 200 godina Žalosno, ali vrlo blizu toga je ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Purgerska spika za 200 godina Purgerska spika za 200g, evo istinite verzije. ![]() ![]() ![]() To je za 4 generacije, ljudi moji! Gledajući demografsku sliku ovako ide situacija: Šeta Mujo el Kamov i njegove tri žene ispred njega glavnoj alejom Ismajlije XVI, grada Zagrad-kull-Vakufa i baš na mjestu ispred glavne đamije Katedrale Šeika el Veličanstvenog, spotakne se Mersida, 14godišnja žena Muje el Kamova i kći časnog Ibre el Sinbada. Kako se spotakla dimija se zadigla i časni ljudi ugledaše njezin članak! Ljudi se sablazniše a dežurna skupina talibana poče kamenovati nesretnicu. ![]() ![]() ![]() ne želim nikoga ovim uvrijediti ali ako je ko gledao emisiju Reporteri bez granica o "Šerijatu u praksi" vidio je tamo puno toga nama nevjerovatnoga. ![]() ![]() ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.

Kosovo Država!