Žalosno, ali vrlo blizu toga je![]()
Raspravljate o temi Purgerska spika za 200 godina u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; ...
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
ne još toliko blizu...
Purgerska spika za 200g, evo istinite verzije.
To je za 4 generacije, ljudi moji! Gledajući demografsku sliku ovako ide situacija:
Šeta Mujo el Kamov i njegove tri žene ispred njega glavnoj alejom Ismajlije XVI, grada Zagrad-kull-Vakufa i baš na mjestu ispred glavne đamije Katedrale Šeika el Veličanstvenog, spotakne se Mersida, 14godišnja žena Muje el Kamova i kći časnog Ibre el Sinbada.
Kako se spotakla dimija se zadigla i časni ljudi ugledaše njezin članak! Ljudi se sablazniše a dežurna skupina talibana poče kamenovati nesretnicu.
ne želim nikoga ovim uvrijediti ali ako je ko gledao emisiju Reporteri bez granica o "Šerijatu u praksi" vidio je tamo puno toga nama nevjerovatnoga.![]()
Kosovo Država!
problem je u tome da nebu bilo purgera za 200 godina, ako dotepenci budu naseljavali Zagreb
ma za 200 godina nebu niti bilo purgera u zg-u , ljudi iz svih krajeva dolaze u zagreb, a zagrebcaci traze neka mirnija mjesta![]()
ZAKAJ ZENE ZA SVAKO RIJESENJE NADJU PROBLEM
lol ... smiješno ali purgeri su se izgubili u krdu doseljenika... imena ulica ak se nastave mijenjati, ja bum morao nabavit GPS za kretanje po rodnom gradu
što učiniti?
Bolje desnica nego prknenica!
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
ma nebu tu ni gprs pomogao, morat cemo ostavljat na svakom cosku neku stvar da znao, aha tu sam ostavio cep od jamnice da visi na stapu , sad sam u ilici, ma i to je kurac, netko bi ukrao i stap i cep kakvo je stanje sad![]()
ZAKAJ ZENE ZA SVAKO RIJESENJE NADJU PROBLEM