spadam ja pod purgera..lol...rođen u zegeu..živio 3godine..otišao u vrbovec..i evo sad se školujem u zegeu vec 5 godina..spadam pod purgera??lollol
Raspravljate o temi Purgerski topic... u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Ne kužim. Splićani imaju cijeli kutak na ovom forumu koji je dobro posjećen, a purgeri ništa osim par temica. Rekoh ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
spadam ja pod purgera..lol...rođen u zegeu..živio 3godine..otišao u vrbovec..i evo sad se školujem u zegeu vec 5 godina..spadam pod purgera??lollol
All in all you're just another brick in the wall......
Pa valjda da ako se tako osjećaš
Btw. Zanima me kaj će mi reći ovu purgeri (Sahasa) na to da je Hercegovka sa boravkom u Zagrebu otvorila ovaj topic
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Kaj delate bolan?![]()
Tako nekako
Kad ćeš nam se pridružiti Wamp?
Nikad ja neću biti purgerica!![]()
slavonsko dite
All in all you're just another brick in the wall......
Pa nisam pitala kada ćeš postati purgerica... nego kada ćeš u Zagreb?![]()
Za stalno ne znam.. ali malo-malo sam ja u Zgbu![]()
Jel mogu ja otvorit Virovitički kutak, pa da se ja i Gogy prepucavamo ???![]()
![]()
podržavam Purgerski (zapravo Zagrebački jer pitanje koliko ih je i u Splitskom pravih splićana) topic.![]()