| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ne kužim. Splićani imaju cijeli kutak na ovom forumu koji je dobro posjećen, a purgeri ništa osim par ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Purgerski topic... Ne kužim. Splićani imaju cijeli kutak na ovom forumu koji je dobro posjećen, a purgeri ništa osim par temica. Rekoh "E neće!" ![]() Idemo to promjeniti. Ovdje možete postati sve kaj vam padne na pamet vezano za Zagreb, purgere (purgerice ) i ostale pojave u metropoli.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Pa valjda da ako se tako osjećaš ![]() Btw. Zanima me kaj će mi reći ovu purgeri (Sahasa ) na to da je Hercegovka sa boravkom u Zagrebu otvorila ovaj topic ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Tako nekako ![]() Kad ćeš nam se pridružiti Wamp?
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Pa nisam pitala kada ćeš postati purgerica... nego kada ćeš u Zagreb? ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| banned | Re: Purgerski topic... Jel mogu ja otvorit Virovitički kutak, pa da se ja i Gogy prepucavamo ??? podržavam Purgerski (zapravo Zagrebački jer pitanje koliko ih je i u Splitskom pravih splićana) topic. ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.