| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Svađa i ubojstvo na Ribnjaku u Lijepa Naša forumu; Čitam članke iz novina i nemrem vjerovat. Roditelj kaže da je mali došao doma i tražio da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 253
![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Čitam članke iz novina i nemrem vjerovat. Roditelj kaže da je mali došao doma i tražio da ide van s frendovima, što je sasvim normalno, ali nije normalno da roditelj ne zna s kim mu se djete druži , da ide na tekme ali ne zbog tekme nego zna se zašto, a što je najbahatije izjavljuje da njegovo djete ne pije alkohol. Za takve roditelje imam samo jednu poruku: izvadite glave iz pijeska i počnite se brinuti za djecu, jer kao što znamo za jednog takvog mirnog i nedužnog dečkića je sada prekasno
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku E baš to....najbolje mi je kad novine itd itd opisuju nekog kao normalnu osobu,srce,simpa,bio je dobar dečkić a kad za vrijeme druženja po vani drobi lubanje nedužnim osobama sa ciglom. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #23 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Replica....kužim kaj hočeš reći....jedino mi smajlić nikako nejde uz to....jer sve je to pre žalosno....i kakav god da je bio....najteže je roditelju kad izgubi tijete....Donekle se slažem i sa Krizmom....iako nije baš lako u današnje vrijeme s njima....znam jer imam dvoje punoljetne djece...sve je to otišlo predaleko a i da ima nebrige i nerealnosti roditelja (tipa moje djete nije takvo) i zatvaranja očiju istih...ima.... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Citat:
__________________ nije život jedna deva | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Da slučajno sam stavio krivi smajlić. Slušajte sad ovo....to što ste rekli kad roditelji kažu " moje dijete je anđeo " zar se nitko ne pita što to dijete radi po vani da nitko ne zna ? Što se sad cijela stvar zahuktala oko jednog mrtvog BBB...ma moj k**** je on bio BBB,on je bio huligan bez uvrede jer samo tog dečka poznavao iz osnovne. Pravi BBB-ovci su na stadionima a ne kao horde huligana koji mlate nedužne.Da se vratim na što sam htio reći.BIG DEAL oko jednog mrtvog ajmo reći BBB-ovca.Nitko se ne pita što ti takozvani BBB-ovci rade navečer po cestama isto kao i nacistički Skinsi ? To se nitko ne pita ? Zar od svakog ološa se treba radit sveca ? Poznajem puno osoba čije su prijatelje pretukli gotovo na smrt i strpali ih u traumatološku iz čistog mira. Iskreno,ovo sve više eskalira i ne znam kako će se završit.Takve budale misle da mogu sijat strah i teror po ulicama ? Ako policija ima imalo mozga onda će to srezat u startu i sve ih potrpat u zatvore i starce opalit globu.Stvarno je žalosno što današnja mladež radi iz razonode. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Ma biti će pojedinačnjih sranja, pa ima krelaca koji jedva čekaju da popiju tri pive i onda keću pokazivat mišiće, samo koliko vidim i dečki u plavom su se postavili dosta čvrto u samom početku tak da bi toj dječurliji bilo bolje ostat doma, jer ovi interventni baš ne trpe sranja.
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Ma pokazivat će oni moj kukumar a ne mišiće....to su bitange....a kad neka pederčina dobi po tintari sa pendrekom onda će tužit PU ![]()
| | |
![]() |
« Bande Zagreba
|
RADARI !!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:47.

E a jel vi pušite te fore da će biti sranja ?