Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Svađa i ubojstvo na Ribnjaku u Lijepa Naša forumu; Čitam članke iz novina i nemrem vjerovat. Roditelj kaže da je mali došao doma i tražio da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-08, 08:25   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 253
krizma7 se izdvaja iz mase
Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku

Čitam članke iz novina i nemrem vjerovat. Roditelj kaže da je mali došao doma i tražio da ide van s frendovima, što je sasvim normalno, ali nije normalno da roditelj ne zna s kim mu se djete druži , da ide na tekme ali ne zbog tekme nego zna se zašto, a što je najbahatije izjavljuje da njegovo djete ne pije alkohol. Za takve roditelje imam samo jednu poruku: izvadite glave iz pijeska i počnite se brinuti za djecu, jer kao što znamo za jednog takvog mirnog i nedužnog dečkića je sada prekasno
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 08:28   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 713
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

E baš to....najbolje mi je kad novine itd itd opisuju nekog kao normalnu osobu,srce,simpa,bio je dobar dečkić a kad za vrijeme druženja po vani drobi lubanje nedužnim osobama sa ciglom.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 10:26   #23 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,155
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Replica....kužim kaj hočeš reći....jedino mi smajlić nikako nejde uz to....jer sve je to pre žalosno....i kakav god da je bio....najteže je roditelju kad izgubi tijete....Donekle se slažem i sa Krizmom....iako nije baš lako u današnje vrijeme s njima....znam jer imam dvoje punoljetne djece...sve je to otišlo predaleko a i da ima nebrige i nerealnosti roditelja (tipa moje djete nije takvo) i zatvaranja očiju istih...ima....
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 15:07   #24 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Replica....kužim kaj hočeš reći....jedino mi smajlić nikako nejde uz to....jer sve je to pre žalosno....i kakav god da je bio....najteže je roditelju kad izgubi tijete....Donekle se slažem i sa Krizmom....iako nije baš lako u današnje vrijeme s njima....znam jer imam dvoje punoljetne djece...sve je to otišlo predaleko a i da ima nebrige i nerealnosti roditelja (tipa moje djete nije takvo) i zatvaranja očiju istih...ima....
Moja su još maloljetna ali pokušavam s djecom razgovarati jer kroz razgovor mogu najviše doznati o njihovim navikama, željama, ljubavima, snovima, problemima itd, itd. Nitko od nas koji imamo djecu ne može sa sigurnošću reći "moje djete ne puši, ne pije, ne stvara gluposti po školi itd", ali zato mora voditi brigu o njima jer ako nećemo mi roditelji, tko će?
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 15:10   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Da slučajno sam stavio krivi smajlić.

Slušajte sad ovo....to što ste rekli kad roditelji kažu
" moje dijete je anđeo " zar se nitko ne pita što to dijete radi po vani da nitko ne zna ?
Što se sad cijela stvar zahuktala oko jednog mrtvog BBB...ma moj k**** je on bio BBB,on je bio huligan bez uvrede jer samo tog dečka poznavao iz osnovne.

Pravi BBB-ovci su na stadionima a ne kao horde huligana koji mlate nedužne.Da se vratim na što sam htio reći.BIG DEAL oko jednog mrtvog ajmo reći BBB-ovca.Nitko se ne pita što ti takozvani BBB-ovci rade navečer po cestama isto kao i nacistički Skinsi ? To se nitko ne pita ? Zar od svakog ološa se treba radit sveca ? Poznajem puno osoba čije su prijatelje pretukli gotovo na smrt i strpali ih u traumatološku iz čistog mira.

Iskreno,ovo sve više eskalira i ne znam kako će se završit.Takve budale misle da mogu sijat strah i teror po ulicama ? Ako policija ima imalo mozga onda će to srezat u startu i sve ih potrpat u zatvore i starce opalit globu.Stvarno je žalosno što današnja mladež radi iz razonode.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 16:08   #26 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,155
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Slažem se s tobom...
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 17:59   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

E a jel vi pušite te fore da će biti sranja ?

Po meni je to hors šit
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 18:09   #28 (permalink)
Regularni forumas

Ma biti će pojedinačnjih sranja, pa ima krelaca koji jedva čekaju da popiju tri pive i onda keću pokazivat mišiće, samo koliko vidim i dečki u plavom su se postavili dosta čvrto u samom početku tak da bi toj dječurliji bilo bolje ostat doma, jer ovi interventni baš ne trpe sranja.
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 18:16   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

:Oo
Jučer je bilo sranja u Dubravi kod Poljanica...Posljedice se vide
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 19:58   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Ma pokazivat će oni moj kukumar a ne mišiće....to su bitange....a kad neka pederčina dobi po tintari sa pendrekom onda će tužit PU
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108