Ovo će istisnut liposukciju...
Raspravljate o temi Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? u Zdravlje forumu, dio Život i Stil foruma; ja delam...
All in all you're just another brick in the wall......
Ovo će istisnut liposukciju...
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
za nekoliko dana?nikako
Ima još jedna brza vježba za trbuh. Ujedno je i dobra vježba za ruke. Uzmeš u jednu ruku kriglu pive, a u drugu cigaretu. I sad dižeš malo jednu ruku, malo srkneš, pa drugu, pa dim... i tako. Kriglu povremeno zamjenite sa šalicom kave. Stvarno je učinkovita vježba. Mnogi su me uvjerili u to.
Vrlo brzo se postigne rezultat koji ste tražili.
ja neznam kaj vi trabunjate..ja znam kak se riješit trbushchicha..od nejg napravi trbushinu...dojdi u vrbovec
All in all you're just another brick in the wall......
u par dana? odeš na liposukciju![]()
savjet je super, trenirala sam taekwondo 9 godina i kad sam prije turnira trebala skinuti kilu-dvije svaki bi trening trčala i zamotala bedra i trbuh u foliju kako bi to "istopila".. to je super način i preporučit će ti ga svi i treneri i u apotekama.
folija služi za to da ubrzano rastapaš masti. znojiš se u večoj količini a ispod folije je koža jako topla-čak vruća pa se pore otvaraju i puštaju masnoću van!
ovaj je način idealan za cure koje imaju problema s celulitom..
kupite anticelulitnu kremu ili blato umasirajte prije spavanja i zamotajte taj dio tijela preko noći u foliju, obucite pidžamu..
tako čete smanjit obujam i rješavati se celulita!![]()
" Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"
To s folijom...poznajem barem 50-ak trenera (i čudna li čuda - svi imaju diplomu Kineziološkog fakulteta) koji će ti reć da je to totalna glupost. Svako ko se malo kuži u fiziologiju, isto će ti reći da je to glupost. A što se tiče apotekara - pa oni bi ti sve rekli samo da nešto kupiš od njih...pogotovo je ono najskuplje najbolje.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...