Naime, imam ovaj problem već više od 2 mjeseca. Užasno je iritantan.

Molim vas da mi pomognete vi upućeni, ili vi koji ste doživjeli nešto slično.

Pri bilo kojem glasnijem zvuku(znači isključivo je okidač nekakav jači zvučni podražaj iz okoline, tipa udarac posuđa, urlik moje djece i sl.), meni u lijevom uhu instant zašuška(osjećaj kao kad izađete iz mora pa u uhu zaostane malo vode koja šuška dok ju ne izbacite). I odmah stane. Do idućeg glasnijeg zvuka. To se dešava nekad češće, nekad manje često, ali je svakodnevno i više manje primjećujem kroz čitav dan(sem kad sam sama,u tišini, tad je sve ok jer nema zvukova izvana)

Bila sam kod svoje doktorice, ona je pogledala uho, rekla da je bubnjić malo crven, dala mi antibiotske kapi i poslala doma. Ne moram ni reći da mi je već 5-i dan terapije tim kapima,a imam dojam da mi je taj osjećaj u ušima i gori.

Nemam nikakve druge simptome. Nema boli, iscjetka, pritiska u ušima...Kad puhnem kroz zatvoreni nos uredno mi se otvore obje eustahijeve tube, nemam problem s tim...Niti mi je nos začepljen. Niti imam problem s sinusima.Ok, jesam prehlađena ovih dana, ali taj problem s uhom datira još otkad ni nisam bila prehlađena...

Moj jedini problem je taj iritantan šušanj na svaki jači zvuk, a nikad, baš nikad prije u životu nisam imala nikakav problem s ušima (imam 30 godina)

Ne znam više što da radim.

Može li uzrok biti manje oštećenje bubnjića jer sam jednom prilikom u to uho (otprilike u vrijeme kad se to pojavilo)gurnula dublje slučajno štapić za uho? Mrvicu me tad zaboljelo, ali ništa strašno. Više poslije nije boljelo, niti je curilo iz uha bilo što...


SVAKA vaša misao i sugestija i više su mi nego jako vrijedne!!

Unaprijed vam velika hvala!