| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Ana i Valentina (BB 1) u Slike forumu; Ima li tko slikice njihovih monika?... |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Ana i Valentina (BB 1) Valentina Koja rugoba ! Šta majka rodi to ni traktor ne može.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-12-05 Lokacija: Samobor Godina: 33
Poruka: 334
![]() | Re: Ana i Valentina (BB 1) Pa izgleda 100 puta bolje od A. Blaće ili B. Čonde koje su našle svoje mjesto na ovom portalu. Pa ako mogu one rugobe, onda mogu i ove....
__________________ Mrkva čizmu! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Ana i Valentina (BB 1) Citat:
Pa valjda treba ovako: Pa izgleda 100 puta manje loše od A. Blaće ili B. Čonde koje su našle svoje mjesto na ovom portalu. Pa ako mogu one rugobe, onda mogu i ove....
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-12-05 Lokacija: Samobor Godina: 33
Poruka: 334
![]() | Re: Ana i Valentina (BB 1) Citat:
Osim toga one dvije su se razbacivale monikama i onda a i sada, a od V. i A. nema nigdje.... Ili ima, pa ja nisam vidio....
__________________ Mrkva čizmu! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Ana i Valentina (BB 1) Izgleda da nema, V se tuširala u kupaćicama gaćicama i gornjem dijelu (jer se to valjda zato tako i zove da se nosi kad god ideš pod vodu) a od ove druge možda ima jedna odozgora ali se ne vidi bog zna što. ps - a ne bi se vidjelo ni odozdola ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Ana i Valentina (BB 1) A pocrkali svi linkovi s BB1, evo nešto za utjehu (sorry, traktoristicu mi se ne da stavljat): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ove s www.cro.bigbrother.ws neće otvorit, mislim da jetamo bilo sličica (http://images.google.hr/images?q=Ana...r=lang_hr&sa=N)
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 22-06-06 u 18:45. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ana, valentina |
« Vlatka Kraljić
|
Marina Brajlo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| The Best E-Book Collections on Croportal 1-3. dio by Slider | Slider | Recycle Bin | 3 | 17-06-06 17:55 |
| Najbolji strijelci Serie A 2005/2006 | Maximus84 | Nogomet | 35 | 19-02-06 16:32 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| 250 e-books ! | Slider | Računala | 7 | 29-12-05 20:07 |
| Serie A | Silver | Nogomet | 35 | 27-10-05 18:44 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:14.