| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Ceca u Slike forumu; dobra... |
| | #52 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-03-06 Lokacija: Šumarski fakultet, smjer hladovina Godina: 33
Poruka: 167
![]() ![]() ![]() | Re: Ceca Ovu Ceciliju bi ja bio kadar drmat samo i isključivo unutar 24 sata nakon skidanja nikotinskog kamenca sa zubiju i neposredno nakon intenzivnog pranja zuba! Dimi li ga dimi, otvori usta i kako je neko tamo rek'o prava "simbioza ralja i postojinske jame"! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 2
![]() | Re: Ceca bog!ova slika gdje joj se haljina kao digla je čista fotomontaža.malo pogledajte njenu guzicu u uskim hlačama i skonta se da joj nije tolka guzica,žena izgleda ko božica a svi koji seru protiv nje jadni su i iskompleksirani ljudi.CECO NAJBOLJA SI!!!!!!!!!!! vrijeđanje drugih jer se ne slažu s tobom nije dopušteno, ali to ne povlači ban. ban povlači vrijeđanje modova kad te upozore da radiš nešto krivo -silence Zadnji Uredio silence : 18-02-07 u 22:07. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 397
![]() ![]() ![]() | Re: Ceca Lisa 19 je zapravo ceca koja se brani od losih kritika ljubomornih hrvata.meni je ceca milf i pol
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Purger | Re: Ceca Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ceca |
« Jasmina Kos
|
Lorena Nosić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ceca 2006 album | TdK | Recycle Bin | 5 | 17-06-06 13:19 |
| Ceca - Volim Te | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 24-10-05 22:17 |
| Ceca Raznatovic - Da li to ljubav pravi od nas slabice | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 24-10-05 22:11 |
| Narodnjaci na DVD | ray | Recycle Bin | 4 | 11-10-05 21:54 |
| Trade Narodnjaka | ray | Recycle Bin | 1 | 11-10-05 19:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.