kane je totalno poludio![]()
![]()
Raspravljate o temi Chat - za istinske ljubitelje zenske ljepote u Žene forumu, dio Slike foruma; Pravi autor: HPetrovic1989 Meni Keira ima muškobanjastu facu+što je premršava. htio sam dodat i premršava je ali si me preduhitrio...
kane je totalno poludio![]()
![]()
Kane koja je tvoja brzina uploadanja...brzo ti to stavljaš slike..
When your chips are down,and your highs are low...joyride
C/P![]()
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
keira je meni simpa kad glumi u filmu neku nevinu djevojku koja čeka na svoj dragog da ju napokon osvoji (mr. darcy ako se ne varam. imam osjećaj da je izvan filma royal bitch na kvadrat
beckinsale je lijepa, nije baš moj tip ali je lijepa
natalie portman je zbilja lijepa. ima prekrasno lice pa slobodno može imati i dugu i kratku kosu. čak je bolja s kratkom jer fokus pada na lice a tu je lijepa. ima i lijep osmijeh
Kane - ove sad zadnje što si stavio tete su komadi, samo šteta što imaju silikonske grudi![]()
Pa vidite koji auto Kane vozi
i čudite se kako je brz... pfff. to je još sporo![]()
kate je totalno moj tip i jedna mi je od boljih na svijetu - sigurno top10. nisam za nju glasao jer sam pretpostavio da joj neće biti potrebni moji glasovi. možda bi bilo bolje da jesam
natalie mi je prije bila napetija (padme, star wars) ali mi je nekako dosadila
. cijenim je jer ima 28 godina a izgleda kao da je 2. srednje
![]()
![]()
![]()
Što se tiče Kiere,meni kod nje pada prvo u oči čeljust,i taj detalj mi uvijek primjetim na slikama,ali primjerice ona meni ima prekrasne oči...
Također je cijenim što se nije podvrgula operaciji povećanja sisa jer bi danas 90% glumica sa tim sisama to odmah napravilo..ovako pokazuje da joj je stalo do prirodnog tijela bez kojekakvih preinaka.
E da,što mislite o Anne Hathaway...
When your chips are down,and your highs are low...joyride
My soul is painted like the wings of butterflies...