| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Dolores Lambaša u Slike forumu; Zanimljivo kako ekipa pljuje po njoj kaj ima 25 god starijeg frajera, a ne pljuju po njemu kaj se starček ... |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 31
![]() | Re: Dolores Lambaša Zanimljivo kako ekipa pljuje po njoj kaj ima 25 god starijeg frajera, a ne pljuju po njemu kaj se starček ne druži sa ženama svoje dobi, već fura curke 25 god mlađe od sebe. ??? Kao ona je sponzoruša, a on je jadan zaveden...pa kaj mu fali? Riba je odlična! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07
Poruka: 101
![]() | Re: Dolores Lambaša Pljuju zato kaj bi se njoj starček mlohavi trebal gadit , jer sigurno više nemre niti karat , sigurno nikad nije imala mladog fuckera kaj bi ju rasturio da joj ovakve ideje nebi padale na pamet. Ili možda se tuca okolo s mlađima ,a stari financira .Ovakvu tezu pozdravljam od srca ispala bi jako pametna u mojim očima |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-04-06 Godina: 22
Poruka: 922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dolores Lambaša
__________________ http://scan.blog.hr/ |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dolores Lambaša Gledala sam zenu red carpetu i fakat je simpa skroz..Ok, je uvijek sa starijim frajerima, al cura i izgleda i ponasa se puno zrelije nego sto je pa kakvo je to cudo? Uostalom Lasic je faca od covjeka, i jos uvijek je ful sarmantan, tako da mislim da se nemre reci da je 'dedek' o sl..Zena je uspjesna i zgodna mislim da joj nije do novca, a i skroz je normalna.. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dolores Lambaša jako mi je lijepa,ali mi je onak malo seljasta što se tiče frane-nevjerujem da je s njim radi nekakvih ineteresa jer iskreno mislim da ima puuuuuno bogatijih starkelja koje je mogla zbariti...ženska jednostavno voli staro meso,šta je tu čudno...nekoga nešto privlači |
| | |
![]() |
| Tagovi: dolores, lambas a |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:18.

možda ima stvarno fetiš na dedeke