| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Ivana Banfić u Slike forumu; Ljudi, ženska je jebena, tako jebeno izgleda da se to ne može opisat... |
| | #23 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Ivana Banfić Ja ne znam je li itko od vas koji govorite da je dobra vidio tu nakazu uživo? Ona nije ružna uživo, ona je takva da je se uplašiš Niska je metar i žilet i doslovno je kostur...i ja sam se iznenadila koliko je niska jer ovako na TV-u i slikama izgleda visoko Ma žena je katastrofa Nije ju uživo uljepšala ni tona šminke koju je nameljala na sebe Jad i čemer...ništa drugo ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivana Banfić Citat:
![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: banfic, ivana, ivana banfic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:23.

Ona nije ružna uživo, ona je takva da je se uplašiš
Niska je metar i žilet i doslovno je kostur...i ja sam se iznenadila koliko je niska jer ovako na TV-u i slikama izgleda visoko
Ma žena je katastrofa
Pitaj Flasha 

---ex moderator---
Vidjela sam je 22 puta i uvijek sa Vuicom