| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Jelena Karleuša u Slike forumu; mislis da ga nisam vidio??!!... |
| | #66 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jelena Karleuša je, je slay mi dao pass!! jos jednom hvala legendo a eowyn sta da ti kazem... seve ti nije do koljena : :
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Jelena Karleuša Citat:
, s obzirom da sam producent, montažer i kaskader u filmu koji ćemo snimat, on mi se na ovaj način odužio...thanx Kiki ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jelena Karleuša lucky strike, a cujem da si i ti podjelio filmic ljudima kojima si duzan... tj. koji su te izabrali za mjesto producenta...tako da mi se cini da je cijeli croportal vidio eowyn uradak... : :
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jelena, karleus a |
« Halle Berry
|
Tia Carrere »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

jos jednom hvala legendo
: