| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Jelena Urukalo u Slike forumu; Meni je cura prelijepa.... |
| | #14 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 48
![]() | Re: Jelena Urukalo Citat:
E sad kad takve osobe,koje su predodređene da budu debele,smršave ispadne to;ogromna glava,jake noge i debela guzica...i solidna faca! | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-11-07 Godina: 23
Poruka: 3
![]() | Re: Jelena Urukalo Nije loša cura, mislim izgledom... Više mi se sviđa kada ima ispeglanu kosu... Ne gledam farmu i nisam vidjela njezin razgovor sa Stipom ali ako je stvarno pričala o svojim intimnim stvarima i stavila u neugodnu situaciju dečka onda je to jedan veeeeeliki minus za nju. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-12-07
Poruka: 136
![]() | Re: Jelena Urukalo imaš na dnevnik.hr taj video koji jadan isto ko i ona tipična pička s velikim jezikom malim mozgom željna drame ....ako joj je to bila drama s pobačajem ne bi trebala jebote to pričat a ona prvom prilikom vadi juicy stuff ma glupa ja i dok je pričala plazi pos tipi mazi ga i skida mrvice s njega!!koliko takvih ljuid ima koji plaze po tebi i maze te dok ti kakti nekaj sočnog pričaju kreteni |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.