Pošto se odlogiram iz nekog nepoznatog razloga, pa mi propane cijeli upload, sad cu malo po malo stavljati slike ... imam ih dosta dobrih ... ne znam bi li one najbolje odmah ili kasnije![]()
Ajde odmah cu izbaciti ove![]()
Raspravljate o temi Lepa Brena - Fahreta Jahić Živojinović u Žene forumu, dio Slike foruma; Nadam se da nisam pogrijesio ... pretrazivao sam i nisam nasao Lepu Brenu, nekad bombu Jugoslavije ... evo par slika ...
Pošto se odlogiram iz nekog nepoznatog razloga, pa mi propane cijeli upload, sad cu malo po malo stavljati slike ... imam ih dosta dobrih ... ne znam bi li one najbolje odmah ili kasnije![]()
Ajde odmah cu izbaciti ove![]()
Zadnji Uredio zeljonar : 09-02-07 u 16:47
Svaka ti dala,Zeljonare care!
Ispunjen je još jedan moj životni san-da vidim Brenine sise![]()
,a o ovim fotkama pojma ne imah!
Imaš rep+![]()
What we´ve got here is a failure to communicate!
Hvala, hvala .... A ima toga puno još, samo nije nešto u redu s forumom pa me odlogira dok uploadajem slike. Nadam se da netko ima boljih slika, i bolje kvalitete ovoga tipa, a ja obećajem da ću još naći. Siguran sam da nas ima još što misle da je Brena bila prava bomba, a ne kao danas neke pišek, sopek u slične. Naravno, svatko ima svoj ukus, pa se nadam da neće nikome zasmetati moj komentar. Aj navalite sa Breninima slikama, znam da ih imate. Ja imam jednu staru pa ću ju skenirati sada.
![]()
Baš nikoga ne zanima Brena![]()
Baš me to iznenađuje ... evo još malo onda slika od mene![]()
Zadnji Uredio zeljonar : 23-02-07 u 00:49
Imam ja za vas još slika. Ispucat ću svoju kolekciju, pa bi volio da uzvratite istom mjerom. Brena je![]()
Ajde, ne dajte da ova tema tako lako zamre![]()
Lepo je videti je opet! THX Zeljonar!
dal mogu stviti koju njenu stvar gore i kako, imam best of?
i onda ne'š pil, vražju mater ne'š pil!
NE SMIJEŠ !
PROČITAJ PRAVILA PONAŠANJA...
http://www.croportal.net/forum/slike...ila-ponasanja/
Zadnji Uredio sahasa : 23-02-07 u 13:27
Zadnji Uredio himalajka : 23-02-07 u 13:33
Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ???