| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lepa Brena - Fahreta Jahić Živojinović u Slike forumu; Nadam se da nisam pogrijesio ... pretrazivao sam i nisam nasao Lepu Brenu, nekad bombu Jugoslavije ... evo par slika a ostalo ... |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Lepa Brena - Fahreta Jahić Živojinović Pošto se odlogiram iz nekog nepoznatog razloga, pa mi propane cijeli upload, sad cu malo po malo stavljati slike ... imam ih dosta dobrih ... ne znam bi li one najbolje odmah ili kasnije Ajde odmah cu izbaciti ove ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 09-02-07 u 15:47. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 552
![]() ![]() ![]() | Re: Lepa Brena - Fahreta Jahić Živojinović Svaka ti dala,Zeljonare care! Ispunjen je još jedan moj životni san-da vidim Brenine sise ,a o ovim fotkama pojma ne imah!Imaš rep+ ![]()
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Lepa Brena - Fahreta Jahić Živojinović Hvala, hvala .... A ima toga puno još, samo nije nešto u redu s forumom pa me odlogira dok uploadajem slike. Nadam se da netko ima boljih slika, i bolje kvalitete ovoga tipa, a ja obećajem da ću još naći. Siguran sam da nas ima još što misle da je Brena bila prava bomba, a ne kao danas neke pišek, sopek u slične . Naravno, svatko ima svoj ukus, pa se nadam da neće nikome zasmetati moj komentar. Aj navalite sa Breninima slikama, znam da ih imate. Ja imam jednu staru pa ću ju skenirati sada.![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Lepa Brena - Fahreta Jahić Živojinović
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 23-02-07 u 12:27. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brena, fahreta, jahic, lepa, zivojinovic |
« Vesna Pusić
|
Stefany Hohnjec »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:06.

. Naravno, svatko ima svoj ukus, pa se nadam da neće nikome zasmetati moj komentar. Aj navalite sa Breninima slikama, znam da ih imate. Ja imam jednu staru pa ću ju skenirati sada.