| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lucija Šesto u Slike forumu; vodi nova lova na novoj.dobra je zajedno sa marinom parlov.upravo je na tv-u... |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lucija šesto NE ŽELIM KOMENTIRAT TE DVA KOMADA, PREVIŠE ME PODSJEČAJU DA IMAM ŽENU KOJA ISTO TOLIKO PRIĆA, MOŽDA MALO VIŠE... ...I SVAKO JUTRO IGRAMO IGRU KAKO MI IZMUSTI 500 KUNA... što mi dade toliko novaca, i "parlovku" za ženu.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: lucija šesto inače, u živo jebeno izgleda, sestra joj je čak i nešto bolja, samo kaj nije visoka ko Lucija. na jednoj slici izgleda ko da je dala napravit sise, nisam siguran. btw, ta emisija je ko stvorena za nju ... sad su se obadve probile na TV, ajde neka. brijem da je seka to sredila, ali ne mogu bit 100% siguran. hmm... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Re: lucija šesto Bolja je sigurno .. a sad jel manje sere, ne znam ... nije baš da gledam. Al na drugoj slici izgleda ko Pamela Anderson kaj se sisa tiče ... a to nije baš pravo stanje stvari. ![]() Baš me zanima jel Photoshop radio il su nagurali nekaj u grudnjak. ![]() Zadnji Uredio silence : 17-02-07 u 12:07. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lucija sesto |
« Gabriella Fox
|
Gordana Vukres »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:59.