| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Raquel Welch u Slike forumu; Evo još jedne žene, koja je za moj pojam najljepša žena 20.-og stoljeća, Rođena je 40 godina prije ... |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Evo još jedne žene, koja je za moj pojam najljepša žena 20.-og stoljeća, Rođena je 40 godina prije mene, i vjerojatno prije svih članova foruma pa će opet i ova tema izazvati ''galamu'' , kao i ona sa političarkama i sa Terezom Kesovijom!Žena je zakon! Ako nađete boljih fotografija od ovih koje sam ja stavio, bit ću Vam ja, a vjerojatno i mnogi drugi zahvalni! A sad show Raquel Welch!!!![]() Mog'o bi ja to odjednom, ali kida mi se veza pa ću u par navrata ... Vi se smijite koliko hoćete, ali meni bolje ova izgleda nego današnje plastične ženske Mnogi će se ponovno narugati, ali to me baš zabavlja Raquel je liga!Pretposljednja serija fotografija slijedi i onda šećer za kraj! I na kraju tri moje omiljene fotografije! RAQUEL WELCH![]() Zadnji Uredio eowyn : 20-10-06 u 10:23. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-10-06
Poruka: 23
![]() | Re: Raquel Welch Ona bi mogla biti idealan tip učiteljice,i dati znatan doprinos u obrazovanju mladeži ![]()
__________________ LEAVE THE GUN AND TAKE THE CANOLI U MENI SE BORE GENIJE I BUDALA...BOJIM SE DA PAMETNIJI NE POPUSTI !!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: raquel, welch |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:08.

, kao i ona sa političarkama i sa Terezom Kesovijom!
Ako nađete boljih fotografija od ovih koje sam ja stavio, bit ću Vam ja, a vjerojatno i mnogi drugi zahvalni! A sad show Raquel Welch!!!
liga!